Українська Манітоба
-
Ви знаєте, в мене інша аналогія. Я , коли тільки приїхала в Канаду, дуже обурювалася оцими shared laundries в багатоквартирних будинках. От таке саме було - how come? 😁 Ну типу ж розвинута країна, а таке отут виробляється). А потім щось сіла і думаю - так, але то ж будинки 60-70-80 років, коли в СРСР пралками й не пахло, все вручну прали, виварювали і синькою крохмалили) Про сушки, думаю, взагалі мало хто чув. А тут вже мали сервіс) Я до того - що так, нам всім дивно те, до чого ми не звикли.
-
Доброго вечора! Шукаю людину із авто, щоб перевезти речі (декілька чемоданів 3, декілька коробок 6-7 та пакетів). З Jubilee до Chrislind St. Також можливо невеличка допомога із коробами (допомогти погрузити та потім допомогти донести до ліфта). На суботу о 12 або трохи пізніше. Не за всі гроші світу.
-
О так, я прям сіла і така - а давай я тобі розкажу як воно було… ну ні звичайно, їй цікаво все про Україну. Вона цікавиться як там, як було коли я була маленька. Ну ніколи в її житті їй не зустрічались люди в яких немає авто, і які в одних джинсах до поки не розпадуться.
-
Я в першому житлі тут ходив в загальну пральню через дорогу
-
Я досі обурююсь. В один момент я страшно люблю Канаду і думаю «ця країна стала моїм домом і я така щаслива», потім бац - їду в ліфті зі своїми футболочками в бейсмент 😏
-
Я теж щодо пралок була у шоці. А потім згадала серіали, ну там, Друзі, та інші. Де вони ходили у загальні пральні. І така сама собі - а, ну культура тут така 🙂
-
ага, собаки)))
-
Ви про собак?)
-
Це я Готовий розповідати Що цікавить
-
Чорт. Треба швидко здавати екзамен, я все ніяк не знайду інструктора
-
А ви спитайте у бойфренда, чи знає він когось, у кого авто немає і ніколи не було. Просто цікаво, який у нього ікспіріенс. Я спитала мущщіну, каже що знає одного такого, його колишній однокласник - там у людини ментал хелс ішьюз 🤷🏻♀️ Ну і знайомих серед сучасної молоді у нас особливо немає, може серед молоді таких людей багато, хз.
-
оце таке
-
Так і живимо 🌚 Таке саме в мене ще наступає коли випав сніг а йду про тротуару І такий...... ..,.....,...................................................................
-
Ну вони ходили таємно займатися сексом, то інше, то окей, те що вони ходили туди ПРАТИ, мені і в голову не приходило ніколи 😏