Українська Манітоба
-
Головне не дивитись відео, як готують вуличну їжу в Індії
-
Я жив на початку в схожому Мені просто як одинаку готель не дали, ну типу не то що не дали, а такі підіть на зустріч Багато сімей, їм більші готельні номера треба І було весело Єдиний для мене мінус - загальна на поверсі кухня Застарий я для цього
-
Ого, як підгоріло. Такі рейтинги доволі субʼєктивні і фактом точно бути не можуть.
-
Ех, італійці лідирують 😋 Давно за піцу 🍕не було розмов:)
-
Факт, що польська кухня стоїть завжди в фавориті світової кухні і ніхто в світі це не ставить під сумнів. Але прийшли українці і давай казати, що в них не така кухня 👍 Головне, що в Україні 0 ресторанів з світовим ім'ям за усі історію.
-
А ок, побачила в другій таблиці, сорі 🤗
-
Я серйозно В них норм все Просто саме мені ці спеції занадто Не моє
-
Да ну. Оцінка від 4 до 4+. Це одне й то саме.
-
😱😱😱😱 Я отримаю свій диплом 😃
-
Я досі сумую за звичайним їх хлібчиком "пурі". Приходиш в будь-яку їхню хлібобулочну і дивишся як дядько їх на стінки печі лепить а потім знімає готові таким штиком і віддає тобі щє гарячі і ти реально несеш кілька додому і одну по дорозі з'їдаєш навіть коли тобі вже 25 рочків
-
Та за що ви про їжу Я лягати збираюсь А тут за піцею біжи
-
Чому Каріна? Бо Грузія на 26-м а мала бути на 1-м? я згодна якщо що, мій хрещений грузин, якій він шашлик робить з печінки 🫠🫠🫠
-
Навпаки. Взимку вологість на вулиці вища ніж всередині, але температура того повітря набагато нижча. Коли ви підігріваєте вуличне повітря, вологість падає і воно стає сухим.
-
А кого поставила би? Просто цікаво 🤗