Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 227.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Overko
    wrote on last edited by
    Повернення податків залежить від вашого доходу. Віднімаєте суму FHSA від вашого gross income і це буде та сума, на яку будуть нараховуватися податки. Всі податки, що ви заплатили екстра на цих 8 чи 16 тис. вам повернуть
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Ну я вірю у те , що все ж таки додаток трошки пʼяний з пʼятницю по вівторок . І там прописано що до 5днів буде заходити на рахунок . Просто там сума була така, трофейна. І щось не бачу ніде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ось тут відео з прикладами повернення youtu.be/7ghWU5Wi3ao
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    написав в приват
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Від сьогодні протягом двох місяців скасовується податок з продажу на певні категорії товарів та сервісів: готова їжа та снеки, ресторани, доставка, дитячий одяг та іграшки, підгузники, ранкова кава, пиво, вино, сидр.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Нічого не показує у всій родині
    1 Reply Last reply
    0
  • t355781624T Offline
    t355781624T Offline
    🍉0100111011010🍉
    wrote on last edited by
    200кг самі себе не нажруть 🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Це я, я така людина, яка шопиться в Костко на $40 раз на рік 😂 це 4 баночки ліків від алергії, запас на 12 місяців. Просто все інше там упаковками по 25 кг, яке я навіть до таксі не донесу) а, ну ще коробка з крабовими ролами за 13.99 може бути. А так я хз, що у людей в цих фурах, які вони привозять на касу)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Вибачте. А хіба спочатку не 300 було в оголошенні на фейсбук?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    В мене теж зникли та зʼявилися на рахунку Перевірте в додатку транзакції , в мене відображається зарахування кешбеку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    6% перші 5 місяців
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Так у simplii наче є 6,75% інтерест, ні? Буквально нещодавно тут це обговорювали
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Якщо кешбек знято, він зʼявиться десь через тиждень і в списку транзакцій буде заднім числом
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ви, певно, поки без сім'ї, тому так. Я туди планую зайти лише за декількома продуктами, але на виході $300-400 завжди і повний візок. Плюс хот-дог за $1.50
    1 Reply Last reply
    0
  • t393455046T Offline
    t393455046T Offline
    Алла
    wrote on last edited by
    Клініка Fort Richmond medical проводить сьогодні food drive ( роздає пакунки) до Різдва ✨ Якщо ви живете поблизу на Пембіні або можете заїхати - welcome 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    І я. Тільки я там ще заправляюсь, а замість ліків купую каву і тюльпани 🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Там є шо купити навіть якщо не жерти жопу на200кг:)) останнього разу там був то купив там лопату в машину, бутилки для води, творог,shrimps, овсянку, сушене манго, конфет різних, ще якусь фігню.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    О, сушене манго. Це обсешн, канєчно. В Доларамі є теж
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Ну дивіться. По-перше, спочатку треба зафіксувати той факт, що я - естетично та емоціонально обмежена людина (в поосторіччі - мені зазвичай на все похєр), і це правда, і так було завжди (і це навряд чи позитивна людська якість, але як є). Тобто, мені дуже важко розказати про «враження» в цілому, як от ви, наприклад, розповідали про Ванкувер або Калгарі 🤷🏻‍♀️ Я подорожувала по миру багато по роботі, і по Штатам, і по всій Європі, і по південно-східній Азії, і по арабським странам, і скрізь мені було «ну країна і країна, ну і ок, ну місто і місто, ну і ок». Памʼятаю, в Венеції шаримось з колегами по місту в вільний час, і вони такі на все «вау! Ах!» і я така «та давайте вже десь сядемо і бахнемо півасика нарешті, як ви не задовбалися ходити по цим місткам ще». Єдине місто, що мене вразило в серденько - це Барселона, завдяки генію Гауді. Таких weird будівель я не бачила ніде, і їх ходила і роздивлялась, як наче і не я 😂 Також не можу нічого про «ментальність» сказати, нажаль, бо я не знаю, як цим терміном оперувати. Люди як люди, скрізь є довбні і є хороші 🤷🏻‍♀️ Щодо «чи смачно»… ну, я була 17-річною дівчинкою з бідної пост-ралянськоі родини, мені все було смачно 😂 Рестік «Ред Лобстер» мене ввєрг в гастрономічний культурний шок 😂 Але згодом, помандрувавши світом, я зрозуміла, що sea food буває краще, а Ред Лобстер - просто доволі якісний мережевий ресторан. В цілому кухня південних Штатів (куди, мабуть, можна в Техас віднести) має багато мʼяса/гриля/барбєкю, а мʼясо я люблю дуже, тож це смачна кухня для мене 🙂 Кантрі/ковбойський вайб в Техасі присутній, але він, мені здається, більш виражений в таких містах, як Нешвіль (ну, з того що я бачила). В Техасі цікавий місцевий говір southern drawl. Вони прикольно кажуть y’all (скорочення від you all, говориться «йяял», значення може бути в спектрі від «рєбзя» до «шановні пані та панове») 🙂 Клімат капець (я жила біла Хьюстона), оця вологість і жаріща - це мені погано, мені сильно краще -25 і сухість. Я не знаю, що ще сказати )) якщо якесь враження ще згадаю, то скажу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nicholas
    wrote on last edited by
    Howdy 🤠 How y'all doin' today? 😁
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.