Українська Манітоба
-
Канада робить добре українцям. Українці займають робочі місця з низькою зарплатнею і роблять добре Канаді. В той же час Канада може не подобатись новоприбулим, а новоприбулі - Канаді.
-
Коли сідаєш свої права для обміну, то на виготовлення нових канадських озвучили такий термін
-
Так і це є правда
-
Ну так і люди вважають що нічого нікому не винні 🤣🤣🤣
-
Доброго дня. Маю таку ситуацію: Віза CUAET, я вагітна, коли проходила медогляд лікар сказала, що флюорганографію маю право пройти після народження дитини і проблем не буде, і ми вирішили так і зробити. Вона дала мені лист, де це все розписано. Кров здала. В 90 днів зовсім не встигаю. Цей лист треба кудись показувати чи завантажувати чи нічого робити не потрібно?
-
Скажіть будь ласка де шукати житло та роботу в манітобі, є якісь ресурси?дякую
-
ви влізли в розмову про роботодавців, які мало платять грошей і не так підтримують українців, як треба, вивернули на фразу "безвихідь", потім наїхали на мене де я живу, а потім сказали, що тут обговорюєте блогерів і рожі.....Чоловіче, мені важко спілкуватись з людиною, яка не може побудувати логічну цепочку думок. Одні напади і образи...все вам не так.
-
Можете заповнити анкету, а можете прилетіти і там будуть волонтери .Якщо ні треба позвонити до готелю там на стійці з соняшниками е номера телефонів Ось посилання якщо треба docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform?pli=1&pli=1
-
www1.bmo.com/banking/digital/login?lang=en
-
Вам треба зайти в онлайн банкінг, замість логіку- номер картки, паролю - той що вам дали