Українська Манітоба
-
Ну добре, не вибирає. Це змінює якось суть питання?
-
Тут більше тепер в мене питань чим відповідей, я завжди думала що то Canada wide однакове правило для всіх провінцій, а тепер в мене каша в голові 🤪 дякую:) Якщо ваші знайомі так впевнені і то їм ок, наче нехай так і буде 🤷🏻♀️
-
Дивлюся його Подобається
-
Точно так само я дивився the last of us, мама мія нахіба таке робить
-
Головна героїня також цілується з подругою у першоджерелі?
-
Tlou норм бо там першоджерело таке, усе за каноном☝️
-
І справа не в книжках, просто це тупо дичина 🤮
-
Так, ви у DLC Left Behind не грали? 🌝
-
Еееее Це найтяжчий гріх з усіх - спойлер Не треба так
-
Дякую, це чудовий приклад чому поділ на якісь там групи «такий/не такий» це жахливо
-
Вона базу видавала в Гомотроні 😅
-
Теж не знаю Та мала нічим не тригернула Актриса не погана 🤷
-
Та і взагалі мені не приємно було ті особливо інтимно близькі моменти дивитися, все перемотав. Справа навіть не в тім що вони там геї.
-
«Хтось вибирає буте гетеро» 😄 Люблю оті інтервью . Коли у перехожих питають, в чи буте секс меньшиною то вибір ? І там люди прям тріади видають, як оті люди обирають шлях роспуцтва та діявола. А потім питання «а коли саме ви обрали бути Гетеро?» - в плані обрав ? Я таким народився, мене таким створив господь 😂
-
Та ні, просто серіал 100% канон, там сценаріст серіалу сам Дракман😺 По факту тільки історію Біла трішки розвили, але усе по канону ☝️
-
Якщо хтось дивився «Тюдори» От там навіть якось і не так приторно і навіть досить подекуди естетично були вплетені одностатеві відносини…і це ж про Середньовіччя