Українська Манітоба
-
Розкажу вам про жахи автобуса #16. Сьогодні біля St.Vital Center завалилася сімейка "корінного населення" п'яні в хламину. Сіли собі на задні місця, трохи покричали, але їм швиденько рота закрили пасажири. І от у цьому всьому дурдомі я чую пісеньку "Jingle Bells". За мною сиділа мама з донькою років 13 може, і от та дівчинка тихенько співала цю пісню. І маю вам сказати співала просто неймовірно 🥰. І таке трапляється в нашому чудовому місті Вінніпег😊
-
Я на днях в тайгер бачив тітку, що була вдягнена як божевільний смішний npc, з оголеним верхом (не прям зовсім, але щось на грані + все ж таки зима), вона ходила між рядами з візком, підспівуючи пісні, що грала в магазині. І от її спів мене теж вразив, досить гарний рівень і приємний голос. Такий контраст між зовнішнім виглядом та співочими здібностями.
-
Вітаємо, Мамат Неклюков! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Хто мав досвід вильоту до Чехії чи Словенії звідси на певний час? Що можуть витребовувати прикордонники та який ризик того що розвернуть? Якщо потрібно днів на 10 злітати і повернутись назад. Знаю тільки те, що треба мати білет на повернення, але чи цього досить...
-
/toronto.citynews.ca/2024/12/15/https-toronto-citynews-ca-2024-12-15-canada-post-union-make-their-case-at-labour-board-hearings/ У вівторок виходять
-
Уряд міста Вінніпегу опублікував опитування населення, де ви маєте саме висловити свої коментарі про бюджет міста та плани розвитку на наступний рік survey.pra.ca/S2/1/WPGBUDGET2025/?utm_source=winnipeg-digest.beehiiv.com&utm_medium=newsletter&utm_campaign=winnipeg-diverts-40-000-kg-of-food-waste&_bhlid=71e3727c61fa2d23691c23df460b29c6f19c3ea3
-
Вітаю друзі .👋 Пропоную послугу вантажоперевезення Вінніпег та околицях.💪 Доставка з IKEA/Home Depot та інших магазинів.🛻 Пропоную якісний сервіс для вас ,вашої родини та друзів . Додатково пропонуємо послуги вантажників ,розібрати/зібрати меблі,запакувати речі для безпечного транспортування та дрібного ремонту вашого помешкання.👨🔧
-
Усім привіт! 🎁 Мене звати Ігор Ісаєв, я сертифікований канадський перекладач. З радістю допоможу з перекладами з будь-яких мов для: 🇨🇦 імміграції (IRCC, IRB, Passport Canada, MIFI) 🇨🇦 отримання водійських прав (DriveTest, SAAQ, MPI, Service Alberta, SGI) 🇨🇦 освіти (WES, IQAS, ICAS, ICES, CES) 🇨🇦 роботи (резюме, довідки про досвід роботи, PEO, OCT, отримання ліцензій доктора /архітектора/бухгалтера тощо) та будь-яких інших потреб. Пишіть на [email protected], у приватні повідомлення в Telegram, або залишайте заявку на сайті 💌 🔥 До 31 грудня 2024 року за промокодом «MANITOBALIFE12» діє знижка —10%! 🔥 #перекладач #переклад #перекладдокументів #імміграціявканаду #імміграція #IRCC #translator #translation #certifiedtranslation #certifiedtranslator #apostille #апостиль
-
www.cbc.ca/news/politics/finance-minister-chrystia-freeland-resigns-from-trudeau-s-cabinet-1.7411380 Не витримала
-
Христя Фріланд, міністерка фінансів Канади, оголосила про свою відставку з кабінету міністрів прем’єр-міністра Джастіна Трюдо. Це сталося лише за кілька годин до того, як федеральний уряд мав представити осінню економічну заяву. У своєму листі, адресованому Трюдо, Фріланд зазначила, що прем'єр повідомив її в п’ятницю про рішення звільнити її з посади міністра фінансів, запропонувавши натомість іншу посаду в уряді. Однак, після роздумів, вона вирішила, що єдиний чесний шлях — піти у відставку. Фріланд пояснила, що для ефективного виконання обов'язків міністра необхідна повна довіра прем’єр-міністра. У зв’язку з втратою цієї довіри вона більше не могла впевнено залишатися на посаді. Вона також підкреслила, що зараз Канада стикається з серйозними викликами. Зокрема, це загроза 25-відсоткового мита на всі канадські товари, про яке заявив новообраний президент США Дональд Трамп. Фріланд вказала, що у цій ситуації Канада повинна зберігати фінансові резерви, які можуть знадобитися для майбутньої тарифної війни. Вона також закликала уникати дорогих політичних трюків, які не лише підривають економічну стабільність, а й зменшують довіру канадців до уряду. Для ефективної відповіді на ці загрози вона наголосила на важливості об’єднання зусиль усіх рівнів влади. Зокрема, Фріланд закликала працювати спільно з прем’єрами провінцій і територій, щоб створити справжню національну відповідь на виклики, що стоять перед країною. У своєму листі Фріланд висловила переконання, що дії уряду в цей критичний момент визначать майбутнє Канади на багато років вперед. Вона підкреслила, що країна може перемогти лише за умов єдності, сили та розумного підходу. Також вона подякувала за можливість служити в уряді та зазначила, що завжди пишатиметься досягненнями ліберальної партії. Водночас Фріланд підтвердила, що залишиться депутатом від Ліберальної партії та планує балотуватися на наступних виборах. На фоні відставки Фріланд також стало відомо, що міністр житлового будівництва Шон Фрейзер оголосив про завершення своєї політичної кар’єри, пояснивши це бажанням більше часу приділяти сім’ї. Наразі невідомо, хто представить осінню економічну заяву, а в Торонто тривають зустрічі прем’єрів провінцій і територій для обговорення загроз, які несе політика нової адміністрації США. Це рішення Фріланд, хоча і несподіване, підкреслює серйозність економічних викликів, які стоять перед Канадою, та її прагнення зберегти єдність і довіру громадян.
-
Мене теж все дістало, і я вже почала її їсти;) А що ще робити? Коли маєш leftover з різдвяної ярмарки 😁
-
Дякую 😁 Різдвяні 🎄