Українська Манітоба
-
It means you do not have access to any type of dental insurance or coverage through: • your employment benefits or a family member’s employment benefits, including health and wellness accounts • a professional or student organization Note: If you’re eligible for dental coverage through your employment benefits or through a professional or student organization, you’re not eligible for CDCP. This is true even if: ▪ you decide not to take it ▪ you have to pay a premium for it ▪ you don’t use it • your pension benefits or a family member’s pension benefits ◦ this includes federal, provincial and territorial government employer pension plans ◦ Exception: You may be eligible for the CDCP if you’re retired and: ▪ you opted out of pension benefits before December 11, 2023, and ▪ you can’t opt back in under the pension rules • coverage bought by you or a family member or through a group plan from an insurance or benefits company ◦ if you purchased your current dental insurance policy privately (and not as part of any of the coverage described above), you’re not eligible for the CDCP while that coverage is in effect.
-
Тоді почнемо з версії iOS 😁 можете мені написати в приватні, щоб тут не заважати нікому, якщо хочете)
-
youtu.be/YU0o4-mgNbg?si=zqYRNffIxoD3wlrI Ну воно не так щоб прям тепле. Ось приклад. Якщо коротко то з -5…-4 воно нагріло до +25-30 (С) тобто гріє десь на 30-35 град відносно зовнішньої температури. Тобто якщо б було -30 на вулиці то двигун був би в кращому випадку 0. Так воно буде легше запускатися і трохи менше часу витрачатися буде на прогрів. Чи це критично і необхідно - дивіться самі.
-
Дякую, трохи зрозумів. Але в мене немає стандартного "пакету" бенефітів з покриттям стоматології, є лише Health Savings Account, я можу витрачати в повному обсязі на купу всього іншого, в тому числі і на дантиста. Але це не страховка, я просто плачу щомісяця туди внески, що накопичуються. Чи це рахується як дентал іншуранс? 🤷♂
-
І це температури у самому двигуні безпосередньо де стоїть хітер. З обратної сторони двигуна було вже 18 С, У гбц, в патрубках, радіаторі і пічці буде як на вулиці напевно.
-
Так,дякую,ми думаємо з Австрії,їй там близько з Братислави(Словаччина)
-
Дівчата , хто манікюр робить? Хочу подрузі зробити подарунок на 🎁 дн Напишіть в особисті
-
Взяла якраз прямий,дякую!
-
Hy Please suggest a reliable and reasonable person for car safety
-
Про eligibility до Dental plan. Я чекала дуже довго картку з бенефітами з роботи, щось ніяк не приходила. А як прийшла і я зайшла до кабінету Greenshield, то просто 😳😳 там тільки одна чистка на рік і ось і все. Тож наче і маю бенефіти, але це просто сміх і сльози 😤
-
Ем, там треба дивитися буклет, а не eligible 👍
-
Кожен раз перед кожним етапом стоматолог відправляє клейм в GreenScheeld і дивиться що покриває страхова, або декілька страхових. В аплікації GreenScheeld тільки можна побачити скільки вона буде покривати за чистку і так у всіх, навіть у мене з повним покриттям з лімітом в сумі. Усе детально можно дізнатися у стоматолога який співпрацює з GreenScheeld