Українська Манітоба
-
Їздять але Не вистачає поліцейських. На наступний рік запланували до 30 нових.
-
З safeway, біля якого я живу, кожного дня по декілька разів виносять продукти мимо каси. Всі знають, що за це їм нічого не буде, охоронник просто йде за крадієм та каже "ви знаєте, що цього не можна робити? ви повинні заплатити за це !" Поліція практично не приїжджає на виклики.
-
Доброго ранку! Скажіть де зараз можна купити корінь хрону????
-
Магазини Віннерс/Маршалс: знайомий працює як loss prevention officer, як тільки зловлять крадія то відразу зятягують в кімнату «очікування» і поліція приїздить та забирає. А, і інколи якщо ці «крадії» починають «бушувати» то ці самі prevention officers в тій кімнаті їх «красиво заспокоюють» :)
-
Тут люди не ходять пішки та їм не потрібно з собою таскати речі та сумки (Доступність власного транспорту). Це є плюс, а не мінус. Друга річ, що в Україні звичайний працівник не може собі дозволити власне авто і це великий мінус👍
-
Ходжу пішки Не вважаю що тут геть раз плюнути дозволити авто Відсутність камер схову та велика кількість крадіжок - мінус
-
В Україні є камери схову, але ж ніхто не несе відповідальність, якщо звідти щось пропаде. То який сенс їх мати. І логічно, що не може магазин нести відповідальність, бо будь хто може сказати - у мене пропав мільйон доларів з сумки у камері схову.
-
Ок, власне авто і немає жодної проблеми👍 Я не розумію людей які пішки ходять в -20 чи -30
-
Dark roast?