Українська Манітоба
-
Без жартів це мало, звісно на їжу вистачить, але це не 2021 вже, у Відень кожні 2 місяці уже не політати😔
-
Іван, не драматизуйте. То пекло ви пройшли в Канаді, то люди голодують в Україні. Одні крайності 🙂 У Канаді теж є такі, що не мають за що комунальні платити і їжу купити.
-
Знаю історії, що українські родичі часто «прибріхують» своїм канадським родичам, що дуже бідують. Аби «багаті» канадці грошиків побільше висилали 😁
-
Я просто підтримати 🤗 Дім завжди дім і немає нічого поганого в тому, щоб повернутись.
-
На папері 7 тисяч, переказом на картку 150 😺 Кожен другий так у наймі працює)
-
Ну 3000 базові потреби закриють, крім безпеки. Тут я не розумію, купа є знайомих які виїхати можуть легко, гроші є, ніякі не патріоти, але тупо сидять, бояться вийти за зону комфорту чи що.
-
Можливо я не розумію але навіщо подорожувати якщо базові потреби не покрито?
-
Звісно не усі, але 50к у великих містах це рівень $20 на годину тут, не така і рідкість зовсім
-
Якраз ні, з цього
-
Кожного року. Подав їм ідею це робити
-
Ніхто не драматизує. Просто враження що люди з якоїсь паралельної України приїхали. Лілія, ви ж прекрасно розумієте що країна виживає за рахунок західних союзників та переказів родичів із закордону.
-
Навіщо?
-
Таких і до 22 року було небагато порівнюючи з іншими прошарками.
-
Уявіть собі, є люди які повертаються закордону додому. Якщо не складається в Канаді, нащо сидіти і до чогось примушувати себе?