Українська Манітоба
-
Та вже були дві)
-
Революцію 🌚
-
Ага. Тільки зп в україні у конверті.
-
Вище вже обговорили, як саме це зробити - ЗМІ, суд… Ця дискусія завершується щоразу, як звучить питання, які пропозиції по діях. Вже другий раз в цьому чаті точно)
-
Так, закони в Україні працюють вибірково, але як тільки тобі не виплатили заробітну плату, то на роботодавця чи директора підприємства миттєво в прокуратурі відкривається справа. І той директор хоч починає думати, як виправити ситуацію. Аналогічно, якщо тобі не оплачують оренду. Дзвінок у поліцію - і все. Тут інше, бо тут правова держава. У Канаді роботодавець може завтра не виплатили заробітну плату і нічого ти йому не зробиш, фактичного впливу немає, бо в Канаді це не кримінал. Десятки людей тут пройшли через невиплату заробітної плати, рік чекають і нічого, ЖОДНИХ дій від держави. Тенанти можуть роками жити і не платити оренду. Покращення 🙊
-
Не треба стільки Я живий приклад Я подав, заява коштувала 1000 грн Про що Ви?
-
А на адвоката хто дасть пару десятков тысяч? 🌝
-
До речи, всім хто там пігулками смайли ставив на моє повідрмлення, раджу почитати дослідження прфесійних істориків. Почитати, наприклад, Н.Старченко "Українські світи Речи Посполитої" отримаєте відповіді на багато питань, і ще більше питань з'явиться:)
-
А Ту зовсім інша справа, хоч лоба розшиби, банкрот і ніхто не бере покриття збанкротованого підприємства, хоча повинні
-
Кирилл писав про історію своїх батьків неодноразово. Нічого не вдалося зробити