Українська Манітоба
-
Пише, що відкрито, але це не точно
-
maps.app.goo.gl/Ps2iHLg2SLywvUFb7?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Не підкажу
-
Доброго вечора.Розумію не реально але я маю надію, що хтось відгукнеться😢. Завтра має бути операція у мого плиміника 2 роки всього йому а така важка доля не вистачає зовсім невеликої суми щоб оплатити операцію. Мати його зараз з ним у лікарні батько їх покинув всі кошти пішли на ліки пробувала взяти кредит всюди відмови.😢 Мені треба завтра до 10 години оплатити, щоб вона відбулася. Може хтось зможе допомогти по можливості🙏 Потрібна сума всього - 1670грн.🙏 Я поверну протягом місяця. Хто скільки може🙏 Надам усі звіти, все все що потрібно головне допоможіть 😔 53 55 16 11 65 77 14 60 ❤️Дуже щиро вдячна буду за допомогу хочаб 5.10 грн бережи вас бог ❤️🙏🙏🙏🙏🙏
-
Доброго дня, з різдвом! Хто знає, Yes Buffet буде завтра працювати? Бо на цих картах не пише взагалі, так було написано що сьогодні графік роботи по Фрешко і Доллорамі змінений, а як з'ясувалось що взагалі сьогодні вони не працюють, а Фрешко ще й завтра не працює.
-
Тут платять подвійну ставку в святкові дні, тому більшість закладів просто закриваються, це для них вигідніше
-
В Україні я працював охоронцем у Сільпо, так там що 25-го що 1-го що будь які інші дні магаз працював, максимум це тільки скорочували робочий день, пізніше відкривались і раніше зачинилясь, і то не на всі свята. А тут...
-
Чудово придумали
-
Привіт всім! Підкажіть де у Віннні маркети працюють зараз! Подякував,всіх з Різдвом!
-
Lockport Grocery - General Store & Liquor Vendor (204) 757-2222 g.co/kgs/i2b6JEA Подзвоніть їм
-
Там тільки пиво