Українська Манітоба
-
Де купували? Мені якраз кисіль потрібен)
-
Йєхануров!
-
Have a wonderful day sir
-
О жабо-гадюкінск вже почався) Дістаємо попкорн t.me/gruntmedia/51208
-
Це будуть також і додаткові cbsa і rcmp офіцери.
-
Ну про це не знаю ,про свою галузь кажу . Як менеджера вони підходять для корпорацій ,бо дуже сильно економлять на всьому . Працювати з ними з цього боку дуже важко ,бо ,мабуть у них інакші стандарти життя , і багатьом іншим націям ці стандарти не підходять . Але якщо глянути світових гігантів ,то там дуже багато топ менеджерів з Індії ,саме через їхні таланти економити на всьому ,і знижуючи якість працівників ,бо адекватний професіонал,не буде працювати за святі води Гангу ,та шматок черствого хліба . Тому сервіс з часом буде дедалі гіршим,а рівень щастя працівників нижчим .
-
зарраз якщо в компаніі є індус, то ціна за годину буде нижча. Бо навіщо наймати, умовно мене, якщо індусс буде працюввати за дешевше. Ну і ідемо до того що будемо працювати за іжу, бо індус буде готоввий за воду з хлібом зайняяти твоє місце. Але чому, не розумію....
-
ну +- так само, особливо коли вони до диспетчерства дорвалися, місцеві тракери кажуть шо геть індустрію розвалили, думав лише тут так, але потім від американських колег почув шо там так само руйнують сферу зараз☠️ але там хоч права так не купиш, і при першому натяку забирають їх
-
То вони зараз готові ,бо їм потрібно залізти в ці всі сфери ,далі будуть протести,щоб підняли зарплати . Бо люблять понти дуже ,у нас це з ними спільне 😂 Понти коштують грошей .Вони далеко не тупі , дуже багато розумних серед них людей . Це природній відбір ,нічого не скажеш . Цікаві часи зараз . Цікаво ,як канадці будуть психувати ,коли рівень життя буде падати ,бо вже це відчувається . Кого виним будуть робити .