Українська Манітоба
-
Як то кажуть з цим питанням до імміграційного чату, а загалом, я бачила, здається минулою весною була вибірка. Саме на цю професію немає, але іноді бувають Specific occupation selection (здається так називається) і колись можуть обрати. Але ніхто заздалегідь не знає яка буде професія там. Нещодавно бачила якихось менеджерів обрали
-
Адміністратори! Звертаю вашу увагу, що користувачі RrrRrr та К, за підтримки деяких інших учасників, протягом 14 годин вчора систематично та публічно (5400 учасників чату) принижували мою честь і гідність. І жодної реакції щодо них з вашого боку, я вже не кажу про дотримання п.2 Правил групи. Тоді як іншого учасника напередодні просто виключили з групи за особисті образи, а навіть не такі зухвалі чи тривалі. Нагадаю, що саме Дмитро став прикладом такого спілкування перший раз два тижні тому (повторюючи одне з те саме декілька разів незважаючи на надану інформацію, тим самим принижуючи розумові здібності співрозмовника). Саме такою ви бачите Українську Манітобу та толеруєте приниження людей? Чи все ж таки буде бан для цих учасників за порушення Правил групи? Дякую.
-
Google каже наступне: To add Google to your Onn Roku, you can use the Google Home app to set up Google on your Roku device: Open the Google Home app on your smartphone Tap the Plus icon in the top corner Tap Set up device from the list Select Works with Google Tap the Magnifying glass icon and search for Roku Select Roku from the list Sign in to your Roku account Select Continue and follow the prompts to return to the Google Home app
-
Google Chromecast або якусь іншу приставку з андроїдом тільки купувати
-
Хз. Яб не спішив. www.cloudwards.net/google-play-on-roku/
-
Ні. Жодного оподаткування, я працюю в цій сфері.
-
Так людина нормальный Google tv хочу а не цей жахливий Roku🌝
-
"Колядую, колядую, носом я горілку чую на столі закуску бачу наливайте бо заплачу " .. Колись почув. Років 30 тому