Українська Манітоба
-
Карін, не засмучуйся, Фрешко на Сардженті небагатий на вибір в принципі. А у касирів питала? Іноді ікра захована. Ікра велика ще була минулого тижня у Фрешко на Іст Кілдонан, але там треба одразу питати, вона в такій морозилці стоїть, що самостійно в житті на знайти
-
Скоріш за все Ви праві, просто не їдять
-
Я так тебе розумію. Минулого Різдва перед Крісмас паті я спеціально поїхалау Фрешко на Сардженті, щоб купити оселедця на Різдво, побудувала логістику, взяла убер, скоординувала друзів, щоб мене забрали з цього Фрешко. Прийшла, а там порожньо. Це був такий удар. А потім я іду на касу, а там стоять, звичайно, всі наші в черзі і всі, бляха, всі з цими відерками. Тобто я буквально шушуть не встигла. І захотілось аж плакати, і думаю: "Ну тварі, я ж знаю так багато наших в цьому місті, всі такі люб'язні, перелайкуються тут в чаті, сердечки ставлять, але це до першої боротьби за оселедця, це ваше справжнє єство, ваші істинні цінності, через вас я без рибки на Різдво". Тепер у мене ці відерка навіть магазин під домом продає, але вже не треба, вже залиште собі, треба було раніше.
-
Відкриття життя Кейт Бланшет пишеться як Cate 😱
-
Можливо немає такої традиції🤷 так як і слабосоленого лосося не знайти в звичайних супермаркетах.
-
Купував на Mc Philips Фрешко за 12 кад 100 г по акції, може і ще є.
-
Ну що ви, їсти яйця риби… беее 🤮 Приблизно так канадці дивляться на ікру 😁
-
Є в кожному магазині буквально консервовані) я вчора обирала магазин на інстакарті, буквально всюди є
-
Боротьба за ікру Хех Ми всі друзі поки це не стосуються ікри до Нового року
-
Так і робимо з дружиною виходить дуже смачно)