Українська Манітоба
-
В Canadian tire
-
В мене теж такі категорії. Сьогодні змінила права і видали тимчасові з класом 5 і класом 6. Але він брав мої права і йшов в кабінет уточняти. Краще запитайте коли будете там.
-
Не проблема вивчити назви бургерів в меню. Вони так гонять.
-
Краще б дав свій проїзний людині, щоб вона могла скористатись автобусом. Багато разів таке бачив.
-
🆘️🆘️🆘️Підкажіть будь ласка на Winpass потрібно дитину вписувати, якщо їй 10 років?
-
Судячи з усього це такий системний гумор...
-
Я отримала три філе о фіш, замість дабл біг мак) А саме цікавіше що я привезла це додому)
-
Там чуваки просто гонять. Замовляв uncle burger, побачив що вони намагаються підсунути mama burger. Ви ж розумієте що ці слова зовсім не схожі?
-
Сьогодні в мою машину в вікно, коли я стояла не світлофорі безпритульний кинув яблуко. В заднє вікно, де сидів син. Підозрюю той на нього дивився, хоча сину рік всього лише. Цікаво: а якщо пройтись по центру, особливо там де готелі страшні( поряд з мостом) , то чи безпечно це буде? І чи траплялись з вами схожі ситуаціі, чи це вийняток . Я дуже налякалась
-
Marks, canadian tire, work&safety outfitters. Найбільший вибів взуття в marks, як на мене
-
То дуже дуже смішно))))) Якщо хочете підірвати впевненість в знанні своєї англійської- зробіть замовлення на мак драйв)))))))
-
Крім тих, що з металевим носком є ще з металевою вставкою на довжину носка. В Marks хороший вибір.
-
Дякую усім
-
Canadian Tire
-
Напевно. Щоб була металева вставка