Українська Манітоба
-
Але після одруження бачу якось швидко форму набирають, округляються так по-трошку 😁
-
Не можу не погодитися, але це працює в обидві сторони:)
-
✨ Що таке QuizLab? ✨ Це не просто гра — це вечір, який заряджає драйвом і гарним настроєм! 🎉 Уявіть: затишна атмосфера, цікаві запитання, які змушують мозок кипіти, і шалена енергія вашої команди. 🧠🔥 💡 Як це працює? Збираєте команду від 4 до 10 людей. Реєструєтесь і приходите у визначений день. Відповідаєте на запитання, смієтеся, сперечаєтеся, але завжди залишаєтеся на хвилі позитиву! 🎁 Навіщо це вам? Випробувати свої знання. Провести час із друзями або знайти нових. І, звісно, поборотися за звання найрозумніших та круті призи! Слідкуйте за оновленнями й готуйтеся до наступного квізу! 💥 Ваша команда вже чекає на вас. 📍 Деталі та реєстрація: t.me/quizlabWPG
-
Ще є таке, що вас запрошують в ресторан на вечірку до дня народження, а ви платите за себе самі. В цьому випадку взагалі можна квіти тільки принести
-
Тут не дарують гроші на день народження. Тільки подарунки. Чи можливо гіфт картки ще. З власного досвіду, якщо це колега чи подруга, то щось на 50-100 дол. Не бачила щоб дарували дорогі подарунки.
-
Підтверджую. Тільки я по хардкору взагалі зробив, дозволив у налаштуваннях лише 2 години в день включно з youtube і т.п., час вийшов - фсе, прости-прощай 😅
-
Ключове це «self-identify», просто треба «знайти» в собі чогось😶🌫️
-
От і я це замітила. Навіщо писати оті - віддамо перевагу… це ж уже не рівність. Чим гей краще не гея? Чи жінка краще чоловіка? Ну таке…