Українська Манітоба
-
:D:D:D:D:D:D:D Я думав що люди вже збагнули, що коміків в президенти краще не обирати. А нє, ніфіга, досі є такі... Стосовно кого обирати- Залужний президент, Порошенко- прем"єр. Ідеальний тандем.
-
Інші іноземці теж схожої думки
-
Якщо всі мігранти сидять на виплатах, то нащо тоді забирають у них роботу?)
-
Дожилися, треба імплементувати технологію розпізнавання емоцій для повного занурення в дискусію
-
Зате у нас пісні гарні 😜
-
Колись почув , авторства Леся Подерев"янського "Українці, вони чемпіони по такому, я би сказав, циклічному суїциду. Українців, ніхто не може перемогти, крім самих українців. І весь час вони це доводили, протягом всієї своєї історії. Весь час. Вони дурні і безвідповідальні, вони як діти... Я не політик, і я можу говорити про свій народ не намагаючись йому сподобатись."
-
Аж ніяк. Тільки треш. Гірше ж не буде, так в 2019 вони казали?
-
Так, це надзвичайно влучно
-
Ви мені іншу цитату нагадали "українці вічно роблять якусь невідому херню щоб потім сісти і співати журливих пісень про свою нелегку долю"
-
Доброго дня усім, може хтось мав справу з перевезенням кешу з України через Польщу до Канади. Чи можна ввозити в Польшу 20 тисяч євро на родину з 3 чоловік не декларуючи?
-
І шо? Був міністром закордоних справ. Поруч Табачник стоїть якого я особисто знаю. І ?
-
Маємо що маємо (с) Кравчук
-
Треба було записувати. Я записав, ці люди досі в чорному списку
-
До чого тоді тут шобла і все інше?
-
О, то ви не за зеленського голосували а проти Порошенка?