Українська Манітоба
-
Так я не збираюсь купляти з України. А ось подивитись що пропонують і прицінитись було б непогано
-
Я думаю знаходитись в Україні та звідці купляти автівку це самогубство. А оголошення з’являються кожен день нові. Інколи ми навіть не встигали її подивитись як вони продавались. Тобто коли ти знаходишся на півночі і з’являється автівка на півдні то не втигаєшь доїхати. Тому що час поїзду на автобусі состовляє від 1,5 до 2 годин))))
-
є варіант як відкрити з України?
-
Дякую. Є посиляння?
-
Dealerships
-
Та яка там логіка ?) український паспорт у деяких із них тому що Шенген був потрібен ,а зараз і взагалі і В Канаду можно і в всьо Європу. Нехай Джамалі розповідають ,як вони ридали про Україну у себе в Криму . Працював багато з цими особами ,руцький мір там дуже міцно стоїть . Особливо був гарний жарт від одної з Крему ,що там зсу чекають 200 тисяч 🤣🤣😂 Ракети летіли з Криму так і летять , а вони все чекають і це правда . Вона чекають де вигідніше . І на концертах плакали на честь окупації (як це добре бути рашкой) ,і Севастополь називають містом руцьких моряків і багато чого . Їм болячи ,просто вдумайтесь ,коли летіли ракети по Вінниці їм було норм ,а зараз болячи що їх щурами вважають .
-
Да не до Вас, Вашу історію переїзду я не чув)))
-
уже)) давайте тоді тему про авто в Манітобі. Підкажіть де можно пошаритись, щоб подивитись вживані авто. На kijiji був, там щось не густо. Маркетплейс з України не доступний