Українська Манітоба
-
На тему дня:
-
Я хочу нагадати усім панікерам, що Трамп не має такої влади у США яку має Путін у Росії. Будь-які воєнні операції мають бути погоджені конгресом. Президент може направляти війська тільки у разі офіційного оголошення війни, що теж має відбутися через конгрес. Тому менше паніки. Швидше за все будуть просто намагання притиснути Канаду економічно. І то, навіть серед республіканців теж не багато прихильників цієї ідеї.
-
Сподіваюсь, що у вас все вийде і ви виграєте свою Green Card
-
Я згоден з тим, що США навряд чи нападуть на Канаду військовим шляхом, але ваш аргумент не зовсім точний. В історії США були випадки, коли військові операції розпочиналися без офіційного оголошення війни через конгрес. Наприклад, війни у В’єтнамі та Іраку. У цих випадках використовувалися різні обхідні шляхи, такі як резолюції конгресу або дії президента, що дозволяли розгортання військ. Тому, хоч військовий конфлікт із Канадою виглядає малоймовірним, система все ж допускає певні маневри без прямого оголошення війни.
-
Для таких випадків потрібна специфічна налаштованість населення. Без підтримки виборців конгрес нічого не прийме. Дуже легко відправляти війська за пів світу, до країн з зовсім іншою культурою, де сам конфлікт дуже легко обгрунтувати. Зовсім інша справа налаштувати населення проти найближчих по духу і розташуванню сусідів, які взагалі вважаються найчемнішими на планеті.
-
Просто потрібно ідентифікувати себе як 51-й штат і це має спрацювати
-
Ну хоч на концерті Тейлор Свіфт задурно побуваємо 🌚 А не ото як деякі по $5К за білети платили…
-
Ахаха 😂 Ну серйозно? Скільки знадобилось років від мишебраття і адіннарот до кабів по ЗП?