Українська Манітоба
-
Та знаю що треба перевчатися Але не вистачає розуму та сил, чито наполегливості
-
Так і є Євген. Я подивилась список знайшла пару лікарів з Брендоні які мають $1М+, вони є як walk-in + до того мають пацієнтів в hospitals as clinician і ще до того роблять minor surgery, тому і набігає така зарплатня. Мій фізішн тільки займається пацієнтами в звичайній walk in, тому і заробляє менше.
-
Там доречі є хто заробляє меньше $100К, не знаю як вони роблять один день в тиждень? 😁 або може тільки graduated… сорі але медсестри заробляють більше 🫣
-
Медсестри, лікарі, вчителі, поліцейські, пожежники- усі на початок заробляють менше
-
- Так у мене після реінкарнації все буде нове? - Так. - І печінка? - І печінка. - Крута штука цей ваш буддизм. - Тільки це може бути печінка тріски. (с)
-
Наша свідомість - це теж набір умовних життєвих формул, не бачу в цьому перешкод
-
Нас скайнет за це ймовірно особливим способом знищить. Таке в Термінаторі не показували.
-
Запитання забанене, там було звинувачення в імітації емпатії
-
Собаки, наприклад, не відчувають більшості емоцій, які імітують. Вони просто провели тести, так сказать, і виявили, який вираз морди найбільш схиляє до них людину і еволюційно це закріпили. Їхній внутрішній світ набагато примітивніший, ніж власники собак думають. І це їх не тренували великими обсягами даних, вони самі дійшли до цього. Тому гіпотетично це, думаю, можливо. З іншого боку - ну ми правда складніші, ніж можна спрограмувати. Тому, думаю, це неможливо. Я можу бути по обидві сторони цієї дискусії без втрат для себе 😂