Українська Манітоба
-
Вітаю! Чекаємо Вас на нашій платформі ігор та комунікації. Ігри як командні так і ті у які гравці грають кожний сам за себе (легкі для опанування та інтуїтивно зрозумілі). Кілька хвилин пояснень досвідчених гравців і Ви вже у грі. То ж до зустрічі у суботу 18.01.2025 року о 16-00. З собою: привітну усмішку та бажання комунікації у позитивному товаристві. За довідками пишіть у особисті повідомлення.
-
Якщо у вас немає діючих документів (не expired) то як банк вас ідентифікує щоб ви могли зняти кошти? Ніяк. І це нормально. Кожен клієнт банку має мати Діючий документ для ідентифікації. У всьому світі так. Жоден касир не видасть вам кошти по прострочених документах.
-
Та я розумію 😔
-
Це лиш емоція, яка ситуації геть не змінює 🤷♂️
-
Взагалі експайрі на документах це шось з часів коли були раби. Це повний треш. Фото є. Документ не підроблений. Всьо. На документі може бути дата, до якої я маю покинути країну, або ще якісь інші дати, але сам документ має бути дійсний весь час поки я живий
-
Вони не міняються. А от документ вже нічого не посвідчує, бо є недійсним.
-
ID видають на термін перміту. Але є ще паспорт. Якщо він дійсний, то все ок.
-
Той документ що прострочений немає мого фото та призвища? Чи вони якось міняються після якоїсь дати? Цей документ і посвідчує мою особу
-
При чому тут какашка? У вас має бути Діючий документ що посвідчує особу. Це ж не про Канаду. У всьому світі так.
-
150 баксів Купити смачне
-
В нього ж той самий термін, що й у дозволу на працю
-
За рік різко помінялись приорітети за 1 рік ))) Від «візьму я мабуть моргітч» до «як хотяби вийти в кеш»🤣
-
Чому у вас не виникає питання чому ви не можете їхати за кордон з простроченим паспортом? Чому не виникає питання, що ви не можете оформити будь який нотаріальний документ з простроченим документом (довіреність чи договір купівлі продажу)? Бо у вас має бути Діючий документ що підтверджує Вашу особу. Так працюють закони
-
Чого ж не виникає? Виникає. Прострочений паспорт = прострочена людина. Інакше це трактувати не можна
-
Тому що самотність холодніше
-
Приведу простий приклад. Дозвіл на роботу може прострочитись. Бо його видають на певний період. Ліцензія на якісь дії може прострочитись, бо людина наприклад повинна проходити якісь курси раз у декілька років. Паспорт не може прострочитись, бо він підтверджує особу, а особа не може прострочитись. Тому мені дивно, чому тільки я помічаю цей бред, а всім довкола ок 🤷♂️
-
А Якщо житло придбав або мортгедж взяв без pr що буде після закінченню статусу? Що таке tpr що ви згадали? Типу temp residency? А якщо не подовжать?
-
О ще кращий приклад. Я завтра скоб злочин, а післязавтра в мене паспорт прострочений. Прибігає поліція і намагається мене заарештувати, і для того щоб арештувати треба посвідчити мою особу, але в мене паспорт прострочений. От незадача. Прийдеться відпускати. І це я кажу про всі країни загалом. Бо це всюди є 🤷♂️