Українська Манітоба
-
Там ще багато.
-
Може це робиться спеціально. Все вигорить і їм побудують шелтери десь за містом 🙈
-
Я теж такої думки, що тут є якийсь задум. А коли звільнеться банато землі в центрі, її забудують сучасними будівлями.
-
Добрий день! Підкажіть будьласка гарний дитсадок ліцензований субсидійований для дитини 2.5 рочків
-
TSMC будує новий завод в США і вони далеко не єдиний виробник напівпровідників: www.investopedia.com/articles/markets/012216/worlds-top-10-semiconductor-companies-tsmintc.asp
-
Так, я читав про це, вони ще мають трохи часу до 2027, поки нефритовий стержень накопичить ресурси. Зрештою, можуть «позичити» фахівців, які заводи Intel будували, це питання національної безпеки для США
-
Вони зіткнулись з купою проблем в США, зокрема - вони не мають людей, які знають, як це будувати. І коли постало питання найняти їх з Тайваню, юніон сказав «ні дешевій заокеанській силі» 🤡 почитайте про це, там цікаво, цей завод дуже нескоро запрацює. Звичайно він не єдиний, але більшість виготовленої продукції приходить на нього. Окрім того, вони виготовляють деякі айтеми широкого застосування, які жодні інші заводи поки не виготовляють.
-
Я б ставив питання не про «якщо», а про «коли» Китай захопить Тайвань. Мене дивує, що Захід досі грає в демократію
-
Так точно, тим часом Китай вже викотив нові warships, які здатні трошки пройти крізь корали довкола Тайваню, і взагалі доволі агресивно поводиться довкола острову. Питання часу стоїть дуже гостро, бо 2027 ще два роки, за які все може обернутись дуже не ок для західного світу. Я це, не аналітик, якщо що, просто знаходжу цей топік дуже цікавим
-
При всій моїй любові до Intel(а це єдиний виробник якого можна порівняти з TSMC), якщо Китай захватить Тайвань ми будемо мріяти про shortage 2020 року зі сльозами. Це буде катастрофа яка торкнеться усіх на десятиріччя. Але і Китай не думаю що буде у профіті, усе обладнення просто стане «кірпичом» це вже неодразово говорили, але технології вони отримають та за декілька років зроблять свої аналоги.
-
Питаня не в видатках. Питання в тому що Захід не готовий відмовитися від дешевих товарів з Китаю, як і не готовий забрати своє виробництво з Китаю.
-
Ні, пропоную країнам Заходу припинити дискусію про потребу збільшення видатків на оборону, just do it