Українська Манітоба
-
Примусова мобілізація жінок цим законом не вводилася в принципі, від примусової постановки на військовий облік жінки звільнені законом, прийнятим ще в жовтні 22 роки, про те, що жінка, яка добре пройшла базову військову підготовку, на військовий облік стає теж добровільно, а не автоматично. Де там примусовість - кожен сам читає та вирішує 🤷🏼♀️
-
Діявол як завжди у деталях. Так, пройти базовий вишкіл тільки добровільно поки що. Але якщо його пройдено, то тоді жінка вже перебуває на обліку як військовозобов'зана, і може бути призвана на загальних підставах бо у конституції немає поділу серед військовозобов'язаних по статевому признаку.
-
Та я краще перестрахуюсь чимало який в мене офіцер )
-
Хто вин?
-
Так ви ж самі скидаєте 🤣
-
Побачимо. Те на що ви посилаєтесь відноситься до правової держави. Україна такою не є.
-
Доброго дня! Допоможіть будь ласка зібрати хлопцю на машину! Для службових цілей. Служить у 72 омб Чорних запорожців. Сталась нагальна потреба в авто. І він їде сам і купляє за свої кошти!!! Котрі збирає на житло. Хлопець наразі немає жодної рідної людини в Україні. Це несправедливо!
-
Добре 😌 Можливо навіть і правильно, зважаючи як ось деякі перекручують написане 🤦🏼♀️
-
Та я і сама здатна перекрутити )) якщо наляканий то і не таке викрутиш з текста І Знаєте хочеться бути на міліон відсотків бути впевненою що від себе я зробила максимум
-
А також майстер шашликів і великий поцінувач шаурми і дорожних робіт .
-
Ні, ви почали розказувати про закони 22 року, про добровілість і все таке. Я зазначив що це працює у правовій державі, і приклад коли була заборона на призов до 25 років, але обмеженно придатних у військових час призивали це доводить.
-
ЄС відкрили скриньку Пандори. Зараз всі новоспечені криптотрайдери дізнаються, що USDT насправді не має забезпечення 1:1 в ліквідних активах
-
Ви хоча б не вирізки якісь, а сам закон прочитайте із поправками нещодавніми оцими. Можливо та й зрозумієте 🤦🏼♀️
-
Та я вже не знаю, що там можна викрутити, якщо написано чітко, що мобілізація за бажанням, лише після звернення самої жінки, і постановка на облік також за бажанням, крім тих спеціальностей, які і так завжди були (медики) 🤷🏼♀️
-
Мова йде про забезпечення stablecoin, а не про ліквідність самої крипти. USDT має дуже багато сумнівних і не ліквідних активів в свому портфелі
-
Що таке ліквідні активи? Це взагалі не вірно. Точніше я здається зрозумів що хочете сказати але ліквідність це взагалі інше. Ліквідність - можливість швидко виміняти актив на інший. Наприклад золото дуже не ліквідне. А крипта навпаки виходе супер ліквідна або кеш. Але ви напевно казали про інше.
-
Забезпечення - зрозуміло. Ліквідність - це інше.