Українська Манітоба
-
Вони завжди так, брешуть що були і нікого не було дома,а навіть і не приїздили ,так само ups і purolator. Наглюки страшні, я їх просто на відділенні знищив одного разу, з того разу вже доводить федекс,перше казали що водію не можна дзвлнити,бо вони не мають номерів, я на них накричав то вже тепер дзвонять. Тут все треба добиватись через якісь сварки і тиск ,інакше не буде .
-
Я так синові на день народження купив телефон. Доставка мала бути саме на день народження. Федекс чи UPS повідомляли, що кур"єр вже виїхав, але він так і не приїхав. Прийшло, що нас не було вдома, а тому треба їхати на склад. Ми були вдома цілий день. Телефонував на підтримку - телефон був на складі за 220 км від нас. Пропонували нам приїхати і забрати, якщо хочемо. Однак, таке було раз за десятиліття.
-
Шукаю людину, що займається розробкою мобільних додатків, є пропозиція на співпрацю 🙂 Якщо знаєте таку, напишіть, будь ласка 🙌🏽
-
Дякую! Тепер я на крок ближче щоб їх знайти, бо хоч знаю, що не одного чаклуна шукаю 😅 Ви в цьому розбираєтесь? Можна до вас в особисті?