Українська Манітоба
-
Ну так а що не так? Все вірно. Таких людей не судять. І спеціально саме для громадян України, які в окупації, були гуманітарні переходи прямо із рф та Білорусі. І там навіть можна було і не оформлювати російські документи, а прямо в Україну, де вже можна оформити українські документи
-
Там просто Консульство досить цікаве
-
Але в Грузії є свій прикол, що якщо показувати рос паспорт, то по ньому і випускати вони будуть. Але якщо показати рос паспорт при перетині кордону, то в Консульстві України будуть питання.
-
Або так. Наче українцям можна без візи зараз в Грузії 2 роки бути Проте це довше буде
-
А те Посвідчення дійсне місяць всього Так що треба швидко все зробити
-
Памʼятайте, що у Посвідчення особи на повернення в Україну, якщо летіти через Європу, то треба візу в нього вклеювати
-
В мене теж така ситуація, але моїй мамі потрібен супровід, сама не доїде. Що я взнала - саме те що каже Карина - летіти в Грузію, там в нашому посольстві робити довідку, і вилітати у Європу, в далі вже кому куди, моїй - в Україну. Їхати надо виключно з українськими документами, у моїй крім внутрішнього паспорта нема нічо і не було, тож сказала берегти паспорт як зіницю ока
-
Так, в Сумській області був перехід. Кожного дня до пари тисяч людей переходили. Зараз зруйнований, коли наші в Курську область зайшли…
-
У Вірменію можна і по внутрішньому рос паспорту виїхати
-
Мої батьки так з Херсонщини виїжджали ще в 2022 році. Дійсно маршрутки везли їх через Крим, через рашу в Польщу. А потім можна було заїхати в Україну. Білет коштував 600 евро за одного, їхали тиждень. Але чи це працює зараз, хто знає, бо основна маса людей виїхали
-
У праці вже дали Т4, в минулому році відкрив аккаунт FHSA, і зараз питання, мені банк повинен вислати на почту якийсь документ про це? Бо я так розумію, що мені треба бухгалтеру який буде робити повернення податку, треба показати якийсь доказ того що я відкрив FHSA. Чи мені треба іти до банку і самому просити цей документ ? Чи можна то зробити онлайн? У мене RBC банк.