Українська Манітоба
-
Немає на перших порах ніякої фінансової грамотності, а тільки Видатки і ще раз видатки, щоб отримати Баланс, то повинна будти стаття Доходи. Всі хто їхали сюда, повинні розуміти, що вони хочуть побачити на фініші свого марафону. А коли почався сам забіг, то правильно розрахувати свої сили, де повільно бігти, де швидше, де зупинитись...щоб не видихнутись і не зійти з дистанції..😔
-
Тоді ти бачиш швидкість падіння, та можеш оцінити свої можливості та спрогнозувати перспективи. Допомогає також тверезо оцінити опції, як то: Фуд банк необхідно Все без чого можна жити - відмовити, чи відкласти Шукати додаткову роботу на вихідних.... то що
-
Я поїхала до банку по інших справах і запитала, чи можуть вони підвищити кредитний ліміт. Зовсім не випадково, з собою були документи з job offer :) Підвищили так, що я навіть не очікувала такої суми. Тепер навіть не впевнена, що наберу на 30% щомісяця на кредитці :) Напевно, у мене просто на все занижені очікування, тому й не розчаровуюсь :)
-
Мені шкода що мої питання вас зачіпили. Я хотіла зясувати для себе питання про фінансову грамотність. Ні в якому разі я е зотіла зачіпити чиїсь емоціі
-
Кожен credit history check коштує 2-3 поінти. (Так каже легенда...) то не велика біда... Коли йдете до адвайзера в банк на апоінтмен, кажете щось типу " I got my credit card, when I just arrived to Canada, and had no job. Now I have full time job, and my incom is XX k anually. There is my letter of employment. Could you increase my credit card limit?" Можна нічого не казати, але letter of employment не завадить. Успіхів
-
Це вам не підкажу
-
Слухайте, вас почитати так... Ви чи хрестик зніміть чи труси надіньте...
-
Ніхто не казав про шкодую. Скоріше про інші пріоритети . Я не кажу що Канада погана бо я в кафе не їм, я питаюсь сквльки треба заробляти шоб їсти)
-
Читала, що якщо робити самостійно запит, це шкодить рейтингу. На скільки це правда?
-
Дякую, я знаю)
-
Записатись на зустріч до співробітника банку і сказати що хочете збільшити ліміт. Він на зустрічі все вам розкаже, чи можна, і що для цього потрібно
-
Ну на тростяні дешевше покататись але і рівень інший
-
До речі , бачили нещодавне відео, як львівський службовець поліціі подарував своій дівчині перепустку на проізд центром Львова тою частиною, яка відкрита лише для пішоходів? І вони ще це в мережу виклали. Ось все що треба знати про стан справ в Україні.