Українська Манітоба
-
Хочеш здивувати кохану людину особливим привітанням? Наш пухнастий білий ведмедик готовий подарувати море позитивних емоцій! 🎁 Що на вас чекає? ✨ Танці з ведмедиком і святковий настрій ✨ Веселе, тепле та унікальне привітання ✨ Обійми та яскраві емоції від пухнастого друга ✨ Доставка подарунка або валентинки (за бажанням) 💰 Вартість привітання – 70$ ⏰️ Тривалість привітання – 10-15 хвилин Забронюй привітання прямо зараз і подаруй коханим найтепліші емоції цієї зими! 💕 📩 Пиши нам у дірект. БІЛИЙ ВЕДМЕДИК вже чекає на свій чарівний вихід!
-
А повітря всередині ганяє домовий?
-
А в мене в грудні за хайдро $225 🫣 і холодно трохи було, і гірлянди з ялинкою електрику тягне добре, в мене завжди в грудні величенький білл виходить 🤷🏻♀️
-
Я вам більше скажу: одна з найчастіших причин виклику майстра – люди просто вимикають живлення печі, бо там такий самий вимикач, як для світла
-
Та то буде розіграш походу 10 березня, я вже в усьому приймаю участь в таких рлзіграшах та і не тільки ,купони в магазинах чи акції , я буквально купляю все задешево ,сьогодні купив 4 йогурта великих за 1 долар 😁 , я вже вигравав в Канаді на сошіалі телевізор, заповнив сарвей від кока кола виграв мастеркад на 1000$(купив дружині айпад новий 🤣 ), велосипед то волонтери робили рафл серед волонтерів , 200$ на заправку від цієї ігри в cirkle k , і на christmas party від компанії 500$ 😁😁😁