Українська Манітоба
-
Так з часом можна - років через 10-15)
-
youtube.com/shorts/Vpj9Eybsahk?si=Jam7lzQjgeEJYaZe Боже як перестати кричати 😱
-
Я от реально іноді думаю чи піти повчитись на грумера. Бо в мене алергія на людей починається😅
-
Заходите на service canada, через gckey заходите в акаунт, переходите туди де ваш сін є і клікаєте те що на скріншоті, заповнюєте заявку за 5хв і якщо хочете паперову копію то ставите галочку навпроти : «відправити по пошті» і за тиждень отримаєте новий документ, а зміни в статус внесуться за день-два
-
💯😅 але я намагаюся. Якщо серйозно, просто багато років вже працюю з людьми. З людьми яким потрібна допомога. Багато років мені подобалися історії успіху, подобалось бачити змінені життя. Але я мабуть просто вигоріла. Думаю що не завадило б може спробувати себе в чомусь іншому. Бо йду на роботу з думкою що це все безперспективно і нікуди не веде. Може це ще система так на мене впливає, бо коли явно розумієш що ця людина не може бути працевлаштована, а тобі треба вдавати що все можливо, то якось воно пригнічує. А от грумер то творча робота😉 хочеться творчості. А взагалі я ото за той розклад де виграти мільйони і чіліти на пляжі 🤣
-
Прям цiну пiднiма? Чи знижка менше?