Українська Манітоба
-
Та чого? Купляйте хату без дерев:) Ми як продавали хату, були коменти: ооо дуже багато дерев:) або ооо недостаньо дерев:) Зараз маємо 4 липи, одна прям нависає на driveway на парковці, то на весні зараза так «пісяє» пардон 🫢 чи той сік пускає, що потім машину фіг відмиєш! Чоловік плюється… А восени 🍂 збирати листя ще той fun 😈
-
Та і я не мала вибору так само 😂 Потім вже розгрібали ті «плюшки», ми теж трохи «шишок» набили… Я просто досвідом ділюся 🤗 По можливості дивіться щоб було трохи менше тих дерев:)
-
Ось гарний дім на продаж: www.realtor.ca/real-estate/27681650/7-bellington-place-winnipeg-southdale
-
О точно! Ми з першою хатою вручну чистили ті стокі, ну не ми а чоловік 😁, бо там вже «дерева» почали проростати;)
-
А він нам подобається) залишили, і багато друзів теж мають)
-
Точно… пішла гуглити як його пофіксити 😅 дякую)
-
О це ж popcorn ceiling 😁!
-
Ще із задовбуючих мейнтенанс справ по дому - чистити оті жолоби водостічні, що понад дахом по периметру хати. Весною і восени, бо вони забиваються листями, що падають з отих «великих красивих дерев» навкруги ))) Є якісь системи решіток, які встановлюють на жолоби, щоб не заливались, але у мене є краща система: «синочка, хочеш $20? Ось тобі шланг і ведро, впірьод» ))
-
Вітаю) а як назвиваються ці білі стелі з грудочками що так популярні в Канаді? Зробила дірку на такій чарівній стелі, тепер хочу загуглити, пошукати як воно робиться)
-
Ну мені особисто подобається вже без того попкорну, теж його «зубами відшкрибали» 😂