Українська Манітоба
-
Так в зимку в басейні плавати самий кайф, на вулиці -30, сніжок падає, а ти в басейні де вода 25 сидиш 🥰 Але тоді опалення напевно пару тисяч буде 😀
-
Це жесть… я рентую за 1100 апарт з бассейном і всіма включеними комунальними… Нашо купувати …. Я собі не можу пояснити
-
There is never a perfect time to buy property.
-
Та пані Вікторія напевне тільки на декілька місяців це тратить - не цілий ріе
-
-
Мої знайомі купили квартиру в Лісабоні зі свіжим ремонтом у хоумстейджера (інвестора, який купує квартири, робить ремонт і перепродає дорожче). Ремонт робила бразильська бригада і у них не сходились труби і вони залили ці місця несходження силіконом) Силікон, звісно, розійшовся і вся вода з дому почала йти в стіну і з вулиці стало видно постійно мокру пляму (так власники і дізнались, що щось не так). Переробляють тепер це все. Скільки коштувала квартира, я не знаю, але податок на неї склав 25000 євро. Приблизно стільки ж зараз вкладуть в ремонт, якщо не більше.
-
Щоб гарний дім в Old Tuxedo взяти, дуже хороша робота потрібна або успішний бізнес😁
-
Дім з басейном можна купити і за 500к, і так, дуже багато професій може позволити собі дорогі домівки