Українська Манітоба
-
Він вам дав слушну пораду 🤠 Бо інспектор, по факту, нічого на гарантує Та ні за що, чого він НЕ може побачити ОЧИМА, НЕ відповідає 🧐 Але гроші бере 🤑 Тому, як я вже згадувати вишче, краще запитайте ріелтора про історію продажів будинку Й як що хатинка постійно міняє власника - тихенько крокуйте собі від неї подалі Добра хата не буде міняти власника кожні три роки - це дорого, що разу годувати панів ріелторів зі своєї кишені
-
О ностальгія! 😍 Наша перша хата мала таку підлогу, місцями скрипучу і такі самі решітки на отоплення:) Прекрасно ми в ній прожили 7 років, найкращі спогади! Вона нас вивчила, дітей винянчила, продали і досі згадуємо як там було затишно 🤗 І досі стоїть і нічого їй не бракує;)
-
І це теж не проблема, при наявності знайомого електрика той knob&tubes міняється за 2 дні, трохи пильно але то вже дрібниці:) Ми міняли на першій хаті 1900–х років:)
-
🎓 Онлайн-навчання для початківців і тих, хто хоче спробувати себе в фотографії! 📸 Навчу працювати з фотоапаратом, налаштовувати світло, створювати стильні знімки та обробляти їх. ✅ Легко, доступно, з нуля! 📅 Запишись на навчання
-
Перший день поміняв проводку на світлах/люстрах, на другий день вже підвів все до виключателів, за 2 дні все зробив 🤷🏻♀️ Старі проводи витягнув, нові провів…
-
Стіни не довбали, протягнув нові проводи, старі витягнув ті що були на горищі та підходили напряму до світильників в стелі…в стінах стару проводку напевно «похоронив», я не є електриком але була присутня поки мінялась проводка в хаті…
-
Зараз маємо в хаті алюмінієві кабеля/проводку, не всі страхові хочуть страхувати, але вони там якось pigtailed і то по стандартах ніби ок, ті коди міняються постійно…
-
В хаті було два поверхи, main floor and basement…от basement був зроблений по стандартах а main floor був запітаний тим knob&tubes, якось тягнув по стінах і нічого не вирізав, в нього там свої приспоспособи були🤷🏻♀️ Правда і електрик був приблизно такого віку як наша хата 😁 я за ним ходила по пʼятах щоб нічого з ним не сталось:)
-
Увага, батьки! 🚨 Запрошуємо дітей від 5 до 17 років на курси з програмування, графічного дизайну та англійської мови! 🌈💡 Це чудова можливість для тих, хто багато часу проводить онлайн (YouTube, TikTok, ігри)! 🎮📱 Перший урок – БЕЗКОШТОВНО ✅ Хочете записати дитину? Пишіть “+” в особисті повідомлення 💬
-
Дмитро . Реальність трохи інша . Тут коли ти їм кажеш що хочеш зп від 60 тисяч . То чуєш маячню типу : «Ого ,я тут 15 років працюю і маю на годину 24 бакси ,і я так пишаюсь собою ,я така молодець ,а вам навіщо така зарплатня ?». Смішно те ,що там указана від 60к-80к 😂 причому освіта ,досвід переважає те що вони шукають . І таке моя дружина чула не раз від hr . То що там пару вакансій такі ,взагалі нічого не кажуть .
-
Може це якийсь Vice President of Sales😳 бо навіть Glassdoor показує для Торонто середню зп для Sales Manager від 51к до 97к на рік