Українська Манітоба
-
Технічно, без житла ви не залишитесь. Навіть якщо перестанете платити, вас не зможуть вигнати з жила ще декілька років, поки не буде рішення суду.
-
Я міг собі пр зробити по стріму для робітників в транспортній сфері ,були вибірки . Навіть була пропозиція Port of Halifax , на planner ,причому постійна ,але були причини , тому тут ,і не дуже хочу кудись їхати поки що . Буду проджект менеджером щось шукати :)
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка добру волк ін клініку🙏 Мій доктор у відпустці Я вагітна і маю температуру кашель і тд Дякую
-
пр за вів року сюди приїхали, будемо відвертими. А тут осісти в морській сфері (оперейшен, менеджмент, та будь що. тут навіть логістичного хаба великого нема, крім мабуть CN станції, але таке) тут біля хати так же як на Марс злітати. Монреаль, якщо французька не страшна, чи Ванкувер
-
А це хіба не на комісії ЗП? І 300к це ваша стеля) Наприклад ваш відділ на торгував на 1000000 і у вас 30% комісії, ось і буде 300к. А якшо наторгували на 2кк, то буде все одно 300к)
-
А можна попросити свого босса щоб платив більше податків за мене кожного місяця, щоб в кінці року не прийшлося платити велику суму за Тах?