Українська Манітоба
-
РОБОТА!!! **Посада: Roofer **Місце роботи: MJ Roofing **Тип зайнятості: Full time **Заробітна плата: TBD, залежно від досвіду Опис компанії: MJ Roofing — це компанія, що спеціалізується на наданні послуг з покрівельних робіт. Основний напрямок діяльності компанії — установка, ремонт та обслуговування дахів для приватних будинків, комерційних будівель та промислових об'єктів. Вимоги: Досвід вітається, але набираємо і без досвіду. Як подати заявку: - Надіслати резюме на адресу: [email protected] - Для додаткової інформації звертайтесь за телефоном: 204-333-1757 Юрій або можна залишити резюме на 909 Jarvis Ave. Чекаємо на ваші заявки!
-
Є абсолютно новий професійний гірськолижний костюм розмір М. Взяли на подарунок, але не вгадали з розміром. На жаль чек викинули, тому віддам зі знижкою 40%. На фото світло не дуже, у житті виглядає ще краще. Ціна 130 $. Можу кинути фото до приватных месседжiв.
-
Добрий день. Вчора питала про курси, по яким видадуть сертифікат про закінчення на maintenance. Знайшла лише в коледжах та універах курси типу столяра чи електрика фулл-тайм 5 місяців. А чи не має тут такого онлайн чи покоротше термін? Бо якось і робити ж треба… Знайшла онлайн лише ІТ(( Дякую!
-
Лорзепаму йому чи що..
-
Ні, ми вже подались по SWM. Ціль: знайти з сертифікатом роботу. Бо багато де віддають перевагу тим, хто має сертифікат. А мій чоловік вміє, та бумажки канадскьоі не має((
-
Ось чому Ви, Вікторія , моя нова найкраща подруга ❤️🫶 Ви завжди за мене дбаєте 🥹 Дякую вам , дай Боже вам щастя , здоровʼя , грошей, терпіння та настрою гарного 🙌🙌🙌 Доречі я бачив цю обьяву, але то чао прописано як «сіло» то я такий «не, щось сіло не привабливо». Але ви мене надихаєте , в мене як раз річниця переїзду у Вінніпег, місто моїх мрій 🫶🫶
-
У річницю їсти руську балєріну? Це жертвоприношення за стільки часу у Вінніпезі?) Канібалізм зайшов в чат 😂