Українська Манітоба
-
А в мене ще 3-є дітей😂😂😂 Там такий пакунок доків🤣🤣🤣 Я в Степлес пів з/п залишила🤣🤣🤣
-
Енний раз Привітик усім! Нагадую про житло в місті Steinbach, - доступні ще дві новенькі затишні кімнати. Можу надіслати відео) Steinbach - спокійне містечко, де не зачиняють двері. Ну частина населення точно.) Стосовно роботи: я особисто роботу не пропоную! Але, на мою думку, як нещодавнього шукача, то праці тут достатньо. *Можу підказати локації, на котрі наймають зараз (то я для себе шукав), але ходити всюди потрібно самостійно. Або скористатися послугами посередників у працевлаштуванні, якщо самостійно взагалі ніяк не вдасться. Будь-ласка, лише тихі самостійні люди без шкідливих звичок, можна сімейні пари. І всі повідомлення в особисті.
-
Пін мав прийти в іншому конверті. Як давно прийшла кредитка?
-
Ану пошукайте )))
-
Вам вдалося успішно пройти контроль? Якщо так, що ви відповідали на питання щодо закінчення безвізу?
-
Зрозумів. Дякую за інформацію
-
Може хтось має бажання отримати нову професію. Безкоштовно . Так курс цей коштує +/-13 тисяч ( говорять) ywcavan.org/changing-gears?fbclid=IwAR39zIm4bZmBQW8uPBaOnSfT7ejLRIc2UsiXl2Mhfc5zTYjIGl1eoccgzBk