Українська Манітоба
-
Взагалі, переглянувши кілька будинків, які були просто відкриті для перегляду, я вже починаю розчаровуватись. Спочатку думала знайти щось до 200 тис, потім до 300, а зараз і до 400 тис. не знаю чи можна знайти хороший дім. Хіба Таунхаус треба придивлятись. Вчора дивились хату за 350тис, то вийшли звідти за 5 хв, і то заради ввічливості протримались цей час. Мало того, що він дуже брудний, та ще й прикрити це намагались невдало. Ніяк не можу зрозуміти, як можна малювати плінтус і не закрити підлогу. Чи двері малювали і разом з ними і стіни трохи, і вимикачі… Але людей багато прийшло подивитись.
-
Дві пропозиції, 200 метрів одна від одної. Але одна - будинок, а друга - таунхаус
-
Мої співчуття 😭 Я коли дивився відоси про нерухомість у вініпегу , а це ще був рік так 2020-2021. То там щось було «не зовсім поганий будинок можна взяти за 120-180 тищ» . Ну думаю ок, жити можна . Також були відоси по автівкам , будинок ще не купував і не дивився , але після машин зрозумів , що напевно відоси і реалії життя зовсім інші . Прийшов ті ж стадії за купівлю машини , які ви описуєте за будинок. Думав купити щось за 5к (ха-ха бля) , потім за 10к, потім за 25к, і навіть за 25 було таке , гімно. То плюнув на все , і купив нову тачку за 35к. Є в мене подруга, яка теж будинки шукає тут у Вінніпезі . Її розповіді про те, шо тут продають - не дуже веселі 🥹🫢 Так що що я можу побажати вам , Пані Оксана- терпіння та удачі 🤌
-
А яка різниця між hca та assistant?
-
Розумію про що ви . Моргедж за щось красиве , буде десь в двічі більше , ніж ті 2000 за рент. Так що розумію повністю , ось ті «гроші на ренту викидаю, комусь виплачую моргедж, коли міг би жити у своєму будинку , і ось тут бляха повісити картину на ЦВЯХ!» 😂 це мої думки Але потім «ага , а моргедж платити хто буде ? А ПР де ? А з ПРом ж можна моргедж по всій Канаді вже платити, а не тільки у Вінніпезі . Може спочатку собаку , а потім будинок?а завтра ось джек пот виграєш, навіщо ті будинки взагалі ? » Ну таке 🌚
-
Та я ще не зовсім і шукаю, ще немає впевненості в постійному статусі резидента. Ще немає роботи нормальної. Але мучить питання оренди, що платиш майже 2000 і нічого так і не маєш. Тому так заради цікавості дивлюсь, коли маю вихідний на вихідних ( а це буває нечасто).
-
Ну так, в мене теж трохи схожі думки. Але за 25 років оренди сплачу 600тис. То всерівно нерухомість вигідніше, навіть якщо не рахувати переплачених відсотків (а їх не буде більше, ніж 600 тис точно), то в результаті у вас буде дім, який в крайньому випадку можна продати і мати хоч щось.
-
Та майже ніякої що в зарплаті що в обовʼязках, вони обидва можуть бути сертіфайд або не сертіфайд… В мене на роботі тільки hca, а в госпіталі наприклад в родовому відділенні є асістанти, які на відміну від hca мають трошки більше clinical role, ну там поміряти тиск чи допомагати медсестрам в базових процедурах: заміна повʼязки, обробка ран, підготовка стерильного поля то що… Вот доречі деколи піднімається питання «миття туалетів» просто для інформації: деякі hca або assistant починають саме з housekeeper, а потім як то люблять тут говорити networking робить свою справу😁