Українська Манітоба
-
Ви не уявляєте, яка там краса 😊 Я закликаю дивитися на різні альтернативи, якщо є можливість. Канада просто безмежна! Ось наприклад, містечко Нью Річмонд, Квебек, берег океану, під 4 тис мешканців. Тут живе одна сім'я українців з Києва, які десь у 2013-2014 спершу поїхали до Калгарі, потім через який рік чи два до Монреалю, а потім аж до Нью Річмонда. Чоловік працює інженером-монтажником електровітряків. Дружина - гігієніст у дантиста. Власний великий будинок. Двоє дочок. Я гарантовано можу сказати, що вони можуть собі більше дозволити, ніж інженери, які живуть десь в GTA. maps.app.goo.gl/3d1aS68bASFEfTXu9
-
Після реновації хата в ціні то підростає, але вважайте ще заплатити рієлтору комісію 5%, то не так вже там багато і заробиш, ну принальні в нас так чомусь виходить:)
-
Саме так, я через родину (ріалтора) передивився понад 10 домів які не були виставлені ще на mls
-
Також знаю сім'ю українців зі Львова, які років 15 приїхали до Канади. Жили в Торонто кілька років, переїхали до Калгарі, а потім до Вайтгорсу на Юконі. Купили там будинок. Жінка організувала там українську організацію, яка допомогала і допомагає українцям там. Однак, у 2023 ця сім'я вирішила тимчасово, на 2 роки переїхати до Квебеку, десь за 30-40 км від Монреалю живуть в напрямку Монт-Тремблан. Мотивація - щоб діти вивчили французьку та дізнавались більше про Канаду.
-
Підкажіть а як вони, і взагалі як канадці переїжджають в штати, бо чую від багатьох і більшість тут були звичайними людьми, не якісь спеціалісти і тд Знаю, що їм віз не потрібно, але ж це тимчасово як туристи, а якщо хочеш далі легально жити, як взагалі переїжджають?
-
Не корупція, а лобіювання. Не кумовство, а нетворкінг😀
-
Як же хочеться простого теплого Портал 1 в такий холодний день 🥹
-
Дякую всім😊
-
Рейтинг швидкості інтернету: Україна піднялась на одну позицію, Канада на дві позиції. У рейтингу швидкості фіксованого інтернету першу сходинку посів Сінгапур, Канада піднялась на дві позиції, посівши 15 місце, а Україна, піднявшись на одну позицію, зайняла 71 місце.
-
Привіт, чи можна зробити фото у Staples or Shoppers drug mart ?
-
Це для PR? А як же підтвердження часу коли зроблено фото і особистості?