Українська Манітоба
-
Я не знаю про що саме там будуть говорити і як. Оскільки я не організатор. Мітинг присвячений третій річниці війни (повномасштабної). Про що б не говорили, важливо прийти і показати що нас багато по всьому світу, і ми хочемо щоб світ бачив що війна не закінчується, що нам потрібна допомога, що наші люди помирають за свою землю. Знаєте, вода камінь точить. Роби все що можеш там де ти є!
-
Викликаєш хейт прямою наводкою 😁
-
Вам влада втручалась в особисте і сімейне життя?)))) Шмигаль жінку на каву запрошував чи вас?))) Чи вам забороняли десь збиратись? Такої свободи слова як в Україні ще важко пошукати - говори що хочеш і на кого хочеш. Та і вибір місця проживання вам теж не дуже обмежили раз приперлись до Канади. А якщо у вас просто параноя то це лікується.
-
Але додам з власного досвіду! Параною переслідування іноді краще не лікувати , та вірити що ви дійсно хворий . Тому що іноді , виходить, що була зовсім не параноя . І тепер і ти, і твій терапевт маєте змінити імʼя , переїхати до іншої країни , і нікому про це не розповідати, nda .
-
А що Ви такого робите, шоб камеру заклеювати?🌚
-
То вона ближче до місця, де вирішується питання її PR? 😅