Українська Манітоба
-
Значить, ціни піднялись, я доволі давно ходила на перегляд. На моє відчуття, цей будинок того не вартий, там все якось напищенно і несуразно, ну і реально жити В БЕТОНІ
-
Вітаю, прогорнула чат, на жаль, не знайшла відповіді. Продовжувала дітям візітор рекордс. Отримала лист, що потрібно зробити медікал екзам. Наступний лист, що візітор рекордс буде відправлений на пошту протягом 6 тижнів. Питання: чи потрібно дітям (5 і 9 років) проходити мед екзам, якщо ВР всеодно відправлять ? Я щось не дуже зрозуміла… Їм ще рано шукати роботу 😅
-
От я зараз дуже задоволена своєю квартирою. Район чудовий і сейфті. Збоку річка і парк. Діти пішки до школи кілька хвилин йдуть. Квартира величезна (2 поверхи) і вітальня та мастер бедрум такого розміру, що ніде не бачила більше таких великих. Тепла парковка і комуналка включена. Шумоізоляція аж занадто, не можу дітей докликатися 😁 Величезна тераса, кудою діти додому ходять. Насолоджуюсь вже майже рік. Якщо хтось щось схоже шукає (3 спальні), то з травня звільняю. Не реклама, сабліз не шукаю, в мене договір завершуєть в квітні. Просто тут така тема і вирішила поділитися, може хтось би з українців пожив ще так класно))
-
Та ну
-
Сто років назад
-
Яка ціна?
-
Та посміхніться. Тут в кожного своя біль)) просто сказала
-
Краще б я це не читала. Так мрію про нормальне житло
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка,хто подавав на дитячі виплати онлайн. Не можу додати дитину,якщо дата народження збігається з датою початку проживання дитини зі мною. Але якщо наприклад ставлю дату народження 2015-01-01, а дату початку проживання 2015-01-02, то система пропускає. Це так і повинно бути чи я щось наплутала?
-
Доброго вечора. Знайшли права на ім'я Nazar Romaniak. Якщо хтось знає його напишіть в особисті. Дякую.