Українська Манітоба
-
Відмінити контракт, через пару днів повернуться з норм ціною. Я з Shaw так вибив 250мб за 30 на місяць(маю Fido, доп 10 знижка), і ще 650 доларів кредитом тобто фактично в мене 2 роки контракт, але з них 20 місяців безкоштовно 🤣
-
Таких як в нього немає😉
-
Ну 20 місяців інтернету безкоштовного фактично є, це головне 😀
-
Ну в мене з Shaw вже другий контракт, нарікань ніяких. За 2 роки інтренета не було пару разів у 4 ранку на 30 секунд, напевно роутер IP міняє іноді😀 Після київнету, де я без інтернету сидів по 5 разів на місяць, це тупо космос. Bell не дуже, кантора мутна, усе через 1 місце в них🫤
-
Shaw справжні бусінки і якість інтернету у них чудова
-
Дійсно все топ, Bell щось мявкали про відділену лінію, що завжди буде скорість максимальна, а воно курво до 10-20мб падало ввечері🤣 І там ще декілька проблем з мобільним планом їх, поки у процесі, просто жах а не кантора🤯 Розберусь і тікати буду від них, ніколи знову👎
-
Ні, там контракт на 2 роки. Технічно там є можливість відмінити у перші ХХ днів, я але не впевнений що щось запропонують
-
В вас зараз який провайдер?
-
Зробив аналогічно: наразі місячна плата $40 (зі знижкою від Fido) за 1 ГБіт. Також вони мені зробили контракт який можна розірвати без штрафних санкцій
-
В більшості так, згоряють. Навіть якщо встигнете за вихідні щось витратити, приміром, страхова потім вимагатиме повернути. Як тільки ваш payroll admin з роботи зарепортить їм дату вашого звільнення. Це в гірших випадках. Може бути так, що у вас унікальний поліс, і як писали нижче бенефіти діятимуть ще якийсь час. Дзвоніть в страхову на гарячу лінію напряму і питайте.
-
В такому випадку заплатите близько 400 доларів fees