Українська Манітоба
-
Маск вирішує кого звільняти у Пентагоні а кого ні. Прямо впливає на чиновників і т д
-
Подивіться що зараз у США відбувається, в плані корупції 😂
-
Я б не сказав. Індія в космос вже свій супутник запускала минулого року. Звичайно до рівня Китаю ще далеко, але є перспективи наздогнати.
-
Мені вже байдуже якщо чесно. Просто живемо і спостерігаємо.
-
Я вас не ображав.😏 Лише навів приклад. Лох той хто по життю нічого не досяг але усіх навколо звинувачує.
-
Доречі, таке питання, хто знає в цьому, чи справді можно знайти адресу людину і іншу інформацію про неї, можливо номер телефону і т п, якщо є фотографії і вказано місто проживання?) на сайті знайомств до прикладу.
-
Доречі, ще ні разу не зустрічала індійців які б не могли вільно комунікувати англійською, а я кожен день їжджу на убері, та і співробітників звідти в мене вистачає, а от українців які не говорять англійською, і навіть не особливо намагаються її вчити бачу набагато більше🤔от така от цікавинка
-
-
Згоден. Але мені як не громадянину Канади і навіть без піару цікаво. Бо чисто гіпотетично якщо США анексує Канаду то як це на таких як я вплине. Може ж бути таке що краще, хто зна.
-
Мабуть ніхто і нікому не перешкоджає йти працювати до уряду і проштовхувати свої ініціативи