Українська Манітоба
-
Думаю що це складно ,оскільки тисячі бізнесів саме будувались на продажах в США . Логістичні затрати зростуть сильно , це якось треба компенсувати . До то ж потрібні логістичні артерії ,а саме збільшити їх потужність - це час і гроші знову . Думаю,що канадці просто перечекають Трампа ,і будуть далі продовжувати робити ,що робили впродовж тривалого часу .
-
Продовження Згідна
-
Канада безкоштовно дала українцям курси англійської! Я кілька років тому лише мріяла та рахувала скільки це мені буде коштувати якщо поїхати на курси куди подешевше. Так і не наважилася. А зараз — безкоштовно! Але виявилося, людям не треба. У мене теж такі знайомі є. Вони не хочуть вчити англійську.
-
Та ти взагалі круто розмовляєш!
-
Там забагато нюансів , деякі товари продати можна тільки в США(наприклад комплектуючі до аграрної техніки,авіа ,мото ,оскільки вони зроблені саме від стандарти США,і обладнання заточене само під дюйми,фути . Це буде затратно і довго ,і великі втрати ,в плані заробітку . Нічого не будуть міняти,будуть боротися з тарифами ,та чекати .
-
Коли ж йдеться про відповідність до чого-небудь, то вживаємо форми з "і" – "згідний". Наприклад, "згідна з оригіналом копія", "згідна з наказом дія". "А от тільки згОдний і згОдна потрібно використовувати зі значенням солідарності з ким-небудь. Наприклад, "я цілком згОден з друзями (тобто "так само вважаю, як вони")", – пояснив Авраменко. news.glavred.net/amp-kak-pravilno-zgodna-ili-zgidna-yazykoved-obyasnil-rasprostranennuyu-oshibku-10475272.html
-
Від цього не легше
-
Тому що щелепа (сорі, ну той весь мовленнєвий апарат)формується у ранньому дитинстві. Як ми 'зекаємо' так само й інші національності ну ніяк не перероблять свої мязи Тому деякі звуки нам не підйомні. Якщо th ставиться довго вправами і тренуванням язика і нам легше позбуватися акценту. То людям з Азії, арабам важче. У них геть інший набір звуків.
-
Правильно «Годен, на нуль їдеш»🌝
-
Моя мама мріяла про курси англійської. Була тут кілька років до повномасштабної. Просто марила вивчити мову. Але не було права на курси. Вона ночами і весь вільний час вдень вчила англійську. В школі 50 років тому була німецька. Навчилась користуватись планшетом, освоїла ютуб😅 ї кімната вся була в таблицях, конспектах. З нуля на якийсь там А2 витянула. Дали куает, пішла на курси. Два роки по 5 днів на тиждень по 3год + робота+онука новонароджена. Коли робіт стало 4 замість двох, то в грудні з важким серцем і CLB 5 лишила курси. Оцей доступ до курсів яка б не була якість (бо 90% все одно сам вчиш) за це така велика подяка діаспорі, й всім хто вибивав для наших плюшки. Мамі 65р.