Українська Манітоба
-
Вітаємо, Валентина ❤️ Острозька! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Які тут у вільному доступі є хороші стабілізатори сну і легкі заспокійливі? я заглядалась 2 роки на 5-HTP і думала, що вона хардкорна, а вона вапщє ніяка 😁 на чому ви сидите, крім магнію, м? поділіться досвідом, пліз
-
А ще кожен мембер має право прийти на annual general meeting (в березні), на якому board of directors звітує перед мемберами, і поставити будь-яке питання ребром 🙂 І board змушений буде давати відповідь, шукати solution (якщо deemed reasonable) тощо. Я попервах фшоці була, бо це чиста демократія в дії
-
та я не прям щоб придратись, не люблю взагалі такими щітками користувватись. Але коли беру то вода прям дуже брудна. а взагалі мені подобається кооп і заправки і каршерінг. і добре що я залітаю, без черг, заправляюсь сам, нікого не чекаю і тікаю) грошики на коіни обмінюють без проблем, а тай мийка самоообслуговування, то взагалі краща...була б ще звична піна без щітки, то ціни б Вам не було
-
🔥 2024 RAM 1500 CLASSIC WARLOCK – ГОТОВИЙ ДО БУДЬ-ЯКИХ ВИКЛИКІВ! 🔥 ✔️ Сміливий, агресивний дизайн – затемнена решітка радіатора, розширені крила та позашляховий стиль. ✔️ Потужна продуктивність – двигун 5.7L HEMI® V8, 395 к.с. ✔️ Неперевершена витривалість – буксирування до 4,835 кг. ✔️ Комфорт і технології – сенсорний екран Uconnect®, преміальні сидіння та багато іншого. 🚘 СПЕЦІАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ – $0 початковий внесок, фінансування до 96 місяців! 💰 Ексклюзивно для новоприбулих – спеціальні умови до 60 місяців ⚡️ ЛИШЕ НА ОБМЕЖЕНИЙ ЧАС – Знижка 10% + 3 місяці без платежів! 📞 Телефонуйте Аміні (437) 313-2536, щоб забронювати свою Ram 1500 Classic Warlock вже сьогодні!
-
На одному з annual general meetings мембер пожалився що beany baby toys , які у нас у продажі , містять яжовиьі речовини, бо вони з Китаю. Тож нема такого питання, яке не можна задати під час AGM 🙂 (Про іграшки робили розслідування, сертифікати якості від виробника, аналіз оце все - все виявилось ок)