Українська Манітоба
-
Ні-ні, звісно це був би великий бонус, але в реальності ніхто не буде відкривати тут представництво заради одного працівника, бо всі інші в Європі та Англії. Тому оплата підійде. Намагаюся дізнатися як це оформити і які будуть податки. Бо працювати через український фоп, отримувати зп в євро, переводити в гривню, щоб потім переводити в канадські долари, та й логічніше податки платити сюди, навіть якщо вони більші
-
а можна питання?!) якщо я наприклад куплю зараз в Канаді 2-3 квартири і буду здавати іх в рент, надумаю преіхати в іншу краіну або повернутись до Украіни, я ж буду іх власником, зможу сплачувати тут податки і мати візу щоб сюди приізжати і наприклад купувати ще квартири? чи як правильно це буде виглядати?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/small-businesses-self-employed-income/setting-your-business/sole-proprietorship.html
-
А що може трапитися з власністю, якщо власники перестають платити condo fee чи property tax? Суд і виконавча служба може реалізувати об'єкти нерухомості?
-
тобто я піду зараз придбаю пару квартир з 50% данпейменту, буду здавати, оплачуввати все і можу вільно іхати з Канаді і не думмати про це взагалі. Головне щоб все було заплачено а профіт в кармані) Ну а візу я так розумію туристичнуу я отримаю без проблем, щоб відвідувати Канаду)