Українська Манітоба
-
Проблема у тому, що часто до домашніх тварин ставляться, як до іграшок і як до чогось, що не має почуттів. Захотів - купив, захотів - викинув. Так, я згідна, є різні життєві ситуації. Але ми ж у відповіді за тих, кого приручили. У мене знайомий перукар забирав песика з Мексики. Просто з вулиці. Зробивши йому мільйон документів тільки щоб його перезвети. На роботі чоловік заадоптив сліпого 10-річного собачку. На вулиці я познайомилась з дівчинкою, яка взяла з притулку песика без однії ноги. Такі історії мене дуже тішать і змушують вірити, що є хороші і добрі люди) Я дуже сподіваюсь, що цей котик знайде собі гарних і люблячих господарів.
-
Користувач Евгений, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Привет , дистан..") не відповідає мові правил чату.
-
У нас першокласник, рюкзак, так щоб поміщалися листи та папки а4, носить дві папки з декількома аркушами паперу і декілька тоненьких книг для читання+ланчбокс і бутилка води
-
Узагальнення на всю українську діаспору момент🤓
-
Наприклад, коли утримання кота загрожує чиємусь життю у родині. В нас, доречі, було таке питання коли ми брали нашу тваринку: "що ви будете робити, якщо тварина буде загрожувати життю когось із мешканців будинку?" Я чесно сказала, буду шукати когось надійного, хто зможе піклуватися про тваринку.
-
Мені треба не для Канади
-
Дякую🙏
-
Доброго дня , відаю котика в добрі руки , потрібна стерилізація . Хто зацікавлений пишіть у приват . Всі документи на котика є , чіп , паспорт вакцинації та довідка про сказ
-
В вас якась проблема з іншими расами?Вони за свої права вийшли,шоб їх з країни не вигнали
-
Ну введіть в контекст вашого хештегу
-
По вашому хештегу 0 результатів крім вашого.
-
Бігбрейн
-
Ясно.