Українська Манітоба
-
Ну ми зрозуміли, що ви її купувати не будете 😄 Але навіщо ось такий запал хейту , напрямований на когось, хто все ж таки цю машину купив . Тому що а)- можуть собі дозволити. Б)- їм подобається. Я з цього прям вигораю, на групах фейсбуеу або на редіті, будуть сотні!!!! Коментарів , під фоткою чогось трака . І там таким лайном. Таааакииим лайном😂 Сидять у мамках у підвалах 😂
-
Покупці самі винні, MAGA слово не давали🤣
-
Ну в Італії 70%😁
-
Для демографії та майбутнього країни це неминучий кінець, але особисто для людина це набагато краще звісно🙂
-
З моїх спостережень багато саме канадців живуть довго з батьками ... до 30 або 35. Також помітив, що тут дуже рідко вони одружуються до 30 років, деякі навіть в 35 ще не дуже поспішають. Я не кажу, що це добре чи погано, це справа кожного, просто мої спостереження
-
Якщо орендуєте U-Haul на Century, будьте уважні. Вчора взяв фургон на 2 години. Повернув у 9:52 вечора, запаркував, ключі засунув у дроп-офф прийомник. Сьогодні дзвонять, і кажуть, що машини немає. Хтось забрав ключі з того прийомника у 4 ранку, і вкрав фургон. Цікаво, чи потягнуть до суду?
-
Оце я розумію нетворкінг😁 А корупція та кумосвство то все в Україні🤤