Українська Манітоба
-
А коти, у яких мільйонна аудиторія на ютубі і в тікток і контракти з великими брендами? Я трошки демотивуюсь об них)
-
Ну в фінансовому плані такі тіктоки не мають сенсу, якщо не помиляюсь. Моя сестра знімає котів своїх (у неї 6) і один ролік залетів на багато тисяч переглядів (я вже не памʼятаю точно скільки). Але це не монетизується, це просто коти стали на пару днів знаменитими. Потрібна стратегія котомонетизації) так само як з рілсами смішними, потрібна стратегія
-
Лошара 😁
-
Це дуже шкода, звичайно, але памʼятайте, що десь ходить гай, який за 10000 біткоїнів купив дві піци)
-
Я запитаю, у мене просто немає тіктоку, соррі 🙈
-
Таке питання до власників собак великих порід (вівчарки, боксер і тд). Чи бажає може хтось віддихнути від собачки на тиждень-два ? Хотів би впевнетись на скільки мій кіт дружній до собак перед тим як остаточно рішусь завести ? Хороший корм, вкусняшки і увага - взагалі не питання
-
Добрий день. Чи можна списувати вартість бензину використовану на доїзд до роботи, в податковій декларації. Дякую
-
Якщо довгостроковий патерн буде і надалі працювати, то як тільки BTC падає нижче 50% від ATH - можна сміливо починати розставляти лімітки і hold 2-3 роки, а там знову bull ran і новий ATH