Українська Манітоба
-
На Мейн свій колорит
-
Я маю на увазі в будинках) про це була мова
-
Я не прикриваюсь анонімністю і людей не ображаю. Тут багато людей знає де я живу і як виглядаю. Багато хто приїздив до мене додому, я далеко не один раз віддава різні речі тут у чаті(телевізори, мікрохвильовки та меблі) і люди їх забирали у мене із дому. Так шо це абсолютно не в ціль.
-
Чисто? 👀 я люблю Вінніпег, звичайно, але якщо про чистоту, то скоріше всупереч цій чистоті, що тут є)
-
Ну на рахунок чисто я б посперечався, пахне - ну все від району))) ну ліфт панельки і новобудови - відрізняється. В мене був гарний тихий ліфт і двері скляні… я не сперечаюсь, просто сказав відчуття. Відчувається як пгт, а так - дякую Канаді, Манітобі, Вініпегу, що прийняли мене і мою сімʼю так добре і тепло(не про погоду)
-
Немає нічого досконалого.... Ремонтні роботи на дорогах міста тут насправді ведуться хаотично. (Повбивав би) Але коли в селі з населенням в 10 тисяч знаходиш асфаьтовані дороги на всіх вулицях, Волмарт, КанадіанТаер та Сафвей то розумієш, що до людей тут ставляться трохи по іншому
-
Я порівнюю з підїздами 9 - 16ти поверхівок, із обідраними розмальованими (а часом й засцяними) ліфтами, смердючими мусоропроводами та іншими чудесами... Може вони чудовим образом зникли з обличчя міста Харків за останні 10 років... Так, маю визнати, у мене немає багато досвіду в "інспектуванні підїздов" багатоквартирних будинків в Вінні.... Своя хата, воно таке...
-
Та ні, але тут в даунтауні в підʼїздах не краще) ми он робили один будинок на меінстріт, можу показати фото як там було))) Я що там жив в новобудові і сюди приїхав за кращим життям і теж живу в новобудові. Все ок і там і тут Але тут парковки сильно більше