Українська Манітоба
-
Я забирала свій паспорт на виїзному обслуговуванні минулого разу. Я була в черзі 123. Прийшла о 14.15. Отримала паспорт о 20.25. Були стільці.
-
Ну може)
-
Дружина працює HR , дуже зла на південних азіатів,каже вони навіть не читають вимоги ,все вміють ,все мають ,а насправді ні . Типу нам потрібен сантехнік з ред сіл ,вони кидають резюме ,що мають,а потім виявляється ,що це не те ,і взагалі у них все буде ,тільки візьміть на роботу :) дуже багато фейка в резюме ,і дуже наполегливі ,каже що навіть навчились обходити фільтри . Короче те що вони хитрі і продумані 100 відсотків ,але не всі :) . Каже що навіть створюють компанії в Канаді ,які за гроші підтверджують їх досвід ,якого ніколи не було :) і ще багато веселих речей .
-
Дуже Вам дякую! Тобто потрібно отримати талончик з номером? І потім, в принципі, не обов’язково 100% часу стояти в черзі, достатньо приблизно розуміти, з якою швидкістю вона рухається? Які документи потрібно мати із собою, щоб отримати вже готовий новий паспорт? Чи достатньо старого паспорта?
-
Мені іноді теж так здається, але я вже рілі не знаю, куди вже більш найс 🙄 Більше найс - це залізти їм в кишеню і мурчати, мабуть
-
Та я стараюсь, завжди посміхаюсь. Але я бачу що все одно я так «не видам» як вони. Im so excited, wow, good for you і так далі 😁 і оця вся міміка Але є і плюси. От вчора була клієнтка, вона глуха, сама розмовляє, і читає по губах. Так от вона сказала, що їй дуже легко зі мною розмовляти. Вона все розуміє. Бо моє лице спокійне і це їй допомагає
-
Я взяла старий паспорт. Запишуть в чергу. На місці сидіти не обов'язково. Краще з самого ранку запишіть бабусю. Запис робить волонтер, бабусю можна не брати з собою з самого ранку, тільки на видачу
-
Вона мешкає у 400 км від Вініпега. Тому не брати їх з собою не вийде! Дякую Вам!
-
Так, я не раз стикався з подібним. Це ніби то традиція, повідомляти про те що "не працюємо" в додатку якомусь, ну або взагалі не робити ніяких написів на дверях чи вікнах. Мов нехай дивляться онлайн, або все одно проблеми людей, прийшли, дверь поцілували повернулись і пішли далі. За це ніхто не відповідає.
-
Думки в голос, так би мовити. Десь 2 роки тому, одна розумна людина сказав що перший вісник Третьої Світової Війни це збільшення витрат держав на озброєння. Пройшло два роки, і я читаю: Китай збільшує витрати, Європа збільшує витрати, Раша давно на військових рейках, в США приходить чувак, який робить усе щоб відокремитися від майбутньої заворушки... long story short, щось мені підказує, що готується повтор Другої Світової Війни, тільки фашисти іншої національності🤔😢
-
Та то вже якби … баян )
-
Ще до початку всього піздеця , онлайн дуже багато аналізів було, як би могла би якщо що би , початися третя світова . Були три основні спалахи , завдяки ОДНОМУ з них могла б початися третя світова . Ізраїль і все що там навколо Україна Тайвань Ну що, два з них вже є , хоча по прогнозам достатньо повинно було тільки одної точки . Маємо дві з трьох, третя буде дуже скоро на по розкладу . Так що все що коїться , чисто теоретично, не повинно бути сюрпризом . Тобто , все іде по графіку.