Українська Манітоба
-
Ну якби він ще не був трошки воруватий, то прям взагалі на наступного премʼєра пішов би )
-
Ну першу пломбу робив українець (яка випала), а оце молодий китаєць, я не пам'ятаю як звати, видаляв зуб бо типу це зуб мудрості нафіга його знову пломбувати (шо логічно). Я вже писала вищє що на мою думку проблема в тому що у них стоматологи працюють з кількома пацієнтами одночасно і повинні постійно поспішати. Мені більше цікаво що коли оце вже була кровотеча і вони навколо нього всі скучкувалися - як так сталося що ніхто з них не додумався шо там проходить артерія і взагалі не розпізнав артеріальну кровотечу? Ну типу вони ж медичну освіту маю повинні наче то знати.
-
Артеріальну кровотечу важко з чимось переплутати, просто в умовах стоматологічної клініки зробити вони нічого не можуть :(
-
Так то ж він з Greeneoods пішов. А трохи дальше в іншій клініці працює. Вроді його клініка
-
То на Пембіні? В Олександра?
-
Я не хочу їх виправдовувати, нехай адвокат розбирається, чи були там помилки. Моя особиста думка: ймовірно, зрозуміли в процесі, що пошкодили атипово розташовану артерію, її розмір був їм невідомим, намагались впоратись, як могли. Про кроворозжижувальні засоби питали, тому що їм не видно, що відбувається всередині: могло бути пошкодження артерії, а могла бути кровотеча від медикаментозного розжиження крові (хоча про це обовʼязково мали уточнити перед втручанням). Якщо вони усвідомлювали, що пошкодили велику артерію і відправили людину додому - це самогубство, я не вірю, що лікар не підстрахувався би при такій загрозі. Але якось проявитись протягом цих днів вони мали б, їхня це вина чи ні. Ну хоча б запитати, як почувається людина
-
У Мексику, там норм лікарі і гарний сервіс🥰
-
Так медикаментозного, мабуть, не було. Якщо б артерія була невелика, все б припинилося за пару годин, оскільки кровотеча до певного обсягу є нормою при таких втручаннях
-
так навіть якшо це медикаментозне, йому не можна було додому, вони мали його у лікарню в обох випадках відправляти