Українська Манітоба
-
Друзі- якщо хтось вже має свій бізнес який планує розширення у нові ринки, чи можливо працює у компанії що планує відкривати нові ринки- сьогодні відкривається подача заявок на програму CanExport, яка оплачує 50% витрат на такі проекти. Якщо цікаво вам чи вам роботодавцям- буду рада допомогти і розказати як податись на цей грант
-
@erlighter, я зі сльозами на очах віддала 16 потом і кровʼю зароблених грошів за балерину у Food Culture. Доповідаю! Приклала відево – меренга пересушена, дуже тверда. Крем норм, але він був вже трохи stale, вміст фруктів – ну ви самі бачите. Meh, поліція десертів не схвалює :( Але за їхні борщ і шашлик можна піти не нєвідані речі. Натовклись вчора пампушок з часником і салом – я майже плакала від щастя, мʼясо в борщику – наче бабуся варила, всім рекомендуємо.
-
Це з додатку Canada Post
-
О, і ми там були вчора 🙂 Про десерти нічо не знаю, ми солодке не любимо і не їмо, за виключенням мого сина - він зʼїв тірамісу, і сказав, що смачне 🤷🏻♀️ Ми брали деруни, шашлик зі свинини, вареники і асорті смажених ковбасок. Все дуже смачне! І гірчиця ядрьона, правильна ❤️ Пиво є Оболонь, але є і нормальне, від Transcanada Brewing. Правда, лише два смаки зараз, але може розширятьпивну лінійку після офіційного відкриття.
-
То 500к та дім від Трюдо нарешті почали доходити🤤
-
Цей звув у відео, це звук того, як розбивається моє серце 🫢 Типу маракуя, цікаво. Але так , Павлова така собі , більше на волочкову та її книгу (я і бал) схоже 😂 Дуже вам дякую за відгук , все ж таки 16$? В них книжка біля десертів , там було прописано 16$ Але у меню 7$ . За 7 можна постраждати якщо що , за 16- це злочин
-
Перевірте свій CRA акаунт. Там може бути форма Т4 від попереднього роботодавця.